-

2014. július 8., kedd

Hová menjünk az első randin?

Az első randi a szerencsés kiválasztottal nagyon fontos mérföldkő lehet, ezért nem mindegy, hogy milyen helyszínt választunk. Ha tanácstalanok vagytok abban, hogy hová menjetek, adunk néhány tippet. Jó randizást mindenkinek, fiataloknak és az idősebb korosztálynak egyaránt!




1. Kávézó, teázó, koktélbár, borbár

Az első randi elsősorban arról kell szóljon, hogy minél jobban megismerd a másikat. Ezért célszerű olyan helyet választani, ahol lehetőségetek van beszélgetni egymással. Mozi helyett inkább üljetek be egy kávéra vagy egy teára, esetleg egy italra. De arra figyeljetek, hogy ne igyatok túl sokat!

2. Park

Ha szép az idő (mint pl. most) romantikus lehet egy kellemes séta a parkban. Gyorsan plusz pontokat szerezhetsz, ha összedobsz egy egyszerű piknikkosarat egy üveg borral, szódavízzel, és valami könnyen fogyasztható rágcsálnivalóval. Tuti siker!

3. Bowlingozás

A bowling egy olyan sport, ami kezdők számára is (legalábbis valamilyen szinten) elsajátítható. Ráadásul vicces és szórakoztató elfoglaltság, de nem zárja ki a beszélgetést és a közös nevetést sem. Jó móka!

4. Állatkert

Az állatokat mindenki szeretni (aki nem, arra ne vesztegessetek egyetlen percet sem), így mi is lehetne jobb program, mint egy állatkerti séta során ismerkedni a másikkal. Csak arra vigyázzatok, hogy időnként túl magas cukiságfaktorral kell számolnotok!

5. Koripálya

Az “Állítsátok meg Terézanyut!” óta tudjuk, hogy télen a korizás az egyik legideálisabb randihelyszín. No persze csak akkor, ha mindketten tudtok korizni,szóval ezt azért tisztázzátok le a randi előtt. Ha nincs gond, akkor rójátok közösen  a köröket és ha elfáradtok kortyoljatok el egy pohár forralt bort. Szórakoztató, vidám és sportos első randis program!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése