-

2014. július 10., csütörtök

5 program, amit kár lenne kihagyni a Balaton Soundon

Mostanában kicsit szeszélyes az idő, de úgy tűnik hétvégére ismét visszatér a nyár! Ez mindenkinek jó hír, de különösen azok örülhetnek, akik a következő napokat a ma elstartolt Balaton Soundon töltik. Nekik szeretnénk ajánlani néhány programot, amit semmiképp se hagyjanak ki fesztiválozás közben!





1. Ha a sportos életmódod kedveled, semmiképp se feledkezz meg az edzésekről a fesztivál ideje alatt sem. Az úszás és a tánc persze adott (egyéb természetes mozgásformákról már nem is beszélve :) ), de kipróbálhatjátok a SUP-ot is. (Stand Up Puddle) Ennek az új sportnak a lényege, hogy egy speciális szörfdeszkán egyensúlyozva evezővel hajtod magad a Balaton csodás vízén. A hozzáértők a SUP-ot mindenkinek ajánlják, tudásszinttől, korosztálytól és fizikai állapottól függetlenül. Érdemes kipróbálnotok, mert nagyban hozzájárul az egyensúlyérzék, az állóképesség, a teherbírás fejlesztéséhez, továbbá erősíti a mély izomzatot. Mivel ötvözi a kardió-, az egyensúly- és az erősítő elemeket, folyamatosan fitten tart.


2. Ha össze akarjátok kötni a testmozgást  a zenehallgatással és a fürdéssel, akkor béreljetek vízibiciklit! A koncertet így is hallhatjátok, tekerés közben erősíthetitek a lábatokat, ha pedig kimelegednétek csobbanhattok egyet a hűvös habokba! Szerintünk remek móka!


3. Újdonságként idén mutatkozik be a Soundon a Teqball. Ez a  fantasztikus magyar találmány nem más, mint egy foci alapú sport és fejlesztő eszköz. A játék lényege, hogy egy ívelt felületű asztal körül két vagy kétszer két játékos focilabdával játszik, a lábtenisz mintáját követve. Egy térfélen csak három érintés lehetséges, és ugyanazt a testfelületet a labda egymás után kétszer nem érintheti. Mi mindenképpen kipróbáljuk, hiszen az is fontos szempont, hogy remek alkalmat adhat az ismerkedéshez :)



4. Azok, akik nem rajonganak annyira a sportokért és egy-egy átbulizott éjszaka után némi pihenésre és kultúrára vágynak, jó szívvel ajánljuk a Telekom Teraszon megtalálható e-könyv áruházat, ahol másfél millió e-könyv között böngészhettek akár saját mobileszközötökkel. Ha a menő kütyüket a fesztivál idejére otthon hagytátok, akkor sincs gond: a helyszínen e-könyv olvasót is biztosítanak a számotokra.

5. Végezetül egy koncertet is szeretnénk ajánlani nektek: először érkezik Magyarországra Wiz Kalifa, amerikai rapper, Pittsburgh “hercege”. Wiz szombat este fél 10-kor lép fel a Nagyszínpadon. A bulira mindenképp kényelmes cipőt vegyetek fel, mert tuti nem bírjátok majd ki tánc és ugrálás nélkül!



Jó bulizást, élménybeszámolókat és képeket szívesen látunk akár itt, akár facebook és google + oldalainkon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése