-

2014. július 1., kedd

Milyen a jó profilkép?

Egy jó kép beszédesebb lehet bármilyen bemutatkozó szövegnél. Megmutatjuk mi alapján dönts, mielőtt fotót választanál. Ezek a tanácsok azoknak is szólnak, akik ötvenes éveikben járva szeretnék megtalálni az igazit.





1. Te legyél a képen!

Azt talán mondanunk sem kell, hogy olyan képet használj, amin valóban te vagy és nemrégiben készült. A hazugsággal előbb-utóbb úgyis lebuksz, nem vezet semmire.

2. Jó minőségű képet használj!

Nem kell feltétlenül profi fényképezőgépet használnod (ma már a telefonok többsége is rendelkezik jó minőségű kamerával), de arra figyelj, hogy ne egy pixeles, sötét, gyakorlatilag kivehetetlen képet tölts fel magadról.

3.  Nézz a kamerába és mosolyogj!

Kutatások bizonyítják, hogy az olyan képeket szeretik a legjobban a társkeresők, ahol van szemkontaktus. Az pedig nyilvánvaló, hogy egy morcos arckifejezés könnyen eltérítheti a másik felet a kezdeményezéstől. Mosolyod azonban ne erőltetett legyen!

4. A kevesebb néha több!

Ha nem csak futó kalandra, hanem komoly kapcsolatra vágysz ne óriási dekoltázzsal/meztelen felsőtesttel fotózkodj!  No persze egy ilyen típusú kép biztosan sok potenciális udvarlót vonz, de ha többre vágyunk, mint „jó a melled” vagy „szép kockás a hasad” kommentekre, tartózkodjunk a túlzottan ledér képektől.

5.  Ne önmagadat fotózd!

Ahelyett, hogy a fürdőszobai tükörben fényképeznéd önmagad, inkább kérd meg egy barátod/barátnőd a kép elkészítésére.

Reméljük hasznosnak bizonyulnak a tanácsaink, mindenkinek sikeres társkeresést kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése