-

2020. január 8., szerda

Miért csalja meg a nő a férfit?

Nem egyértelmű ki mit gondol megcsalásnak, hiszen vannak, akik már akkor is féltékenyek, ha a párjuk ránéz egy másik emberre. 



Miért csalja meg a nő a férfit?

Annyi bizonyos, hogy egy nagyon fájdalmas dologról van szó, amely mindegyik félben mély nyomokat képes hagyni. Most azt próbáltuk meg kideríteni, a nők elsősorban vajon miért lépnek félre?


Kevés az intimitás

Nem nehéz elkényelmesedni egy kapcsolatban, így megeshet, hogy havonta csak egy-két alkalommal bújtok ágyba. Azt gondolhatnánk, hogy ilyenkor a férfiak kezdenek félre kacsintgatni, ám a nőknek ugyanúgy szükségük van a törődésre, így ha ezt nem kapják meg otthon, máshol fogják keresni.

Összeköltözés

Akár ez is lehet kiváltója a félrelépésnek, ugyanis amint elmúlik az újdonság varázsa, minden sablonossá és megszokottá válhat. Gyakran megtörténhet, hogy a párok kevésbé foglalkoznak egymással, így a nő azt érezheti, hogy az összebútorozás tette tönkre a kapcsolatot, és megpróbál valahogy menekülni belőle.

Azt hiszi, hogy megcsalták

Egy zöld szemű szörnyeteggé alakult nő minden képességét bevetve képes percek alatt bizonyítékokat találni arra, hogy megcsalták. És amennyiben a párja mindezt buta képzelgésnek titulálja, vagy továbbra is okot ad a gyanakvásra, akkor előfordul, hogy bosszúból másnál keres vigaszt.

 Forrás: stylemagazin.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése