-

2020. január 15., szerda

Az igazi férfi

Valószínűleg mindannyian tudjuk, hogy milyen egy papucs férfi, és vannak elképzeléseink arról, hogy milyen lehet a szőke herceg fehér lovon.



Az igazi férfi

De vajon miről ismerszik meg az a férfi, akire titkon vágyunk? Az alábbiakban felsoroltunk néhány olyan tulajdonságot, amelyek álmaink hercegét jellemezhetik.

 

Vannak érzelmei

Sokan úgy gondolják, hogy úgy van rendben, ha egy férfi nem mutatja ki az érzelmeit, pedig igazán vonzó és lenyűgöző tud lenni, amikor hajlandó leülni melléd, és őszintén mesélni az érzéseiről.

Tud érzékeny lenni

A félreértések elkerülése végett: nem kell mindentől sírva fakadnia, vagy folyamatosan siránkoznia valamin, de legyen tisztában azzal, hogy nem kell mindig erősnek és keménynek mutatnia magát. Éppen az teszi őt vonzóvá, hogy a körülményektől függetlenül mindig férfiasan tud viselkedni.

Nem ítél könnyedén

Egy igazi férfi nem a külső tulajdonságai alapján mond véleményt másokról, és nem ír le valakit anélkül, hogy igazán megismerné.

Pontos

A pontossággal a férfi tiszteletet sugároz a partnere felé, és jelzi, hogy fontos a számára. Nincs szó nagy elvárásokról a nők részéről, mindössze annyira van szükségük, hogy érezzék, hogy odafigyelnek rájuk.

Meg lehet beszélni vele mindent

Ha a nő beszél hozzá, igazán figyel rá, és nem csak hümmög, vagy szórakozottan bólogat. Meghallgat, ha kell, tanácsot ad, és minden esetben őszintén elmondja a véleményét.



Forrás: stylemagazin.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése