-

2019. december 2., hétfő

„Levelezéssel kezdődik” - Szindi és Krisztián sikertörténete a Cronos Társkeresőn

A társkereső oldalon valaki megnézi valakinek az adatlapját, aztán következik pár levél, hezitálással vagy anélkül, majd…



 „Levelezéssel kezdődik” - Szindi és Krisztián sikertörténete a Cronos Társkeresőn

A szerelem és a boldogság előbb-utóbb mindenkire rátalál, ne lógasd az orrod, mint a pecabotot! Ezt üzeni nekünk és mindenki másnak Szindi és Krisztián... érdemes megfogadni a tanácsukat!


„Sziasztok! Hol is kezdjem... Nagyon-nagyon hosszú-hosszú évek óta sok-sok szenvedés, kínok útján végre megtaláltam itt azt a hölgyet akivel leélhetem az elkövetkezendő évtizedeket. Hogy is kezdődött? Egy napos keddi délutánon megnézte az adatlapomat egy hölgy. Aztán egy kicsit hezitáltam, hogy úgyse lesz a megfelelő partner, és így tovább. Aztán ráírtam egy kedves kis pozitív üzenetet. Másnap már jött is a válaszlevél, ami egy nagyon kedves szolíd üzenet volt, minek nagyon megörültem, aztán elkezdtünk levelezni egymással. Ez tartott úgy péntekig. Utána bejelölt a közösségi oldalon, és azóta ott beszélgetünk és osztjuk meg a minden napok történéseit. Nagyon boldog vagyok, hogy végre találtam egy csinos társat, akivel hosszú távon élhetek boldogságban. Már tervezzük az első találkozást is, mit szintén nagyon várok :) Cronos társkeresőt csak dicsérni tudom, hogy tényleg tudják kezelni az adataimat, segítőkészek stb... Mindenkinek ajánlom ezt az oldalt, nagyon jó. Normális emberek vannak itt. Akik újként jönnek ide, azoknak csak annyit üzenek, hogy ne lógassák az orrukat, mint a horgászbotot, a pecabotot, idővel mindenkire rátalál a szerelem és a boldogság. További sikeres társkeresést kívánok nektek. Üdvözlettel: Szindi és Krisztián”

Mi is sok boldogságot kívánunk Nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése