-

2019. november 20., szerda

Mit kérdezz az első randin?

Egy párkeresőnek készülnie kell minden találkozásra pár kérdéssel, amivel fel tudja éleszteni a beszélgetést vagy csak oldani tudja a feszültséget és többet megtudhat a vele szemben ülőről.




Az első találkozók arról szólnak, hogy kicsit jobban megismerjétek egymást. Arról, hogy eldöntsétek, hogy szimpatikusak vagytok-e egymásnak. Ezt a folyamatot valamilyen szinten lehet irányítani. Például a megfelelő kérdésekkel. Szerintünk ezek azok:

Vannak testvéreid?

Könnyen átvezet a család témakörére a kérdés, sőt, azt is megtudhatod, hogy milyen neveltetést kapott a randipartnered. Az egykék több figyelmet kaptak, ami kihat a felnőttkori személyiségükre is.
Mi az amit mindenféleképpen szeretnél kipróbálni?

A válaszból sok mindenre lehet következtetni, ha hasonló az érdeklődési területetek, akkor nem fogok unatkozni együtt sem.
Törték már össze a szívedet?

Persze, ne ez legyen az első kérdésed, de ha a témába vág akkor nyugodtan tedd föl Neki. Ha azt válaszolja, hogy nem, akkor tudni fogod, hogy talán nem is engedett igazán közel magához senkit. Aki már túl van egy-két csalódáson, az tudja azt is, hogy hogyan ne törje össze a Te szívedet.
Milyen hosszú volt a leghosszabb kapcsolatod?

Kérdezz rá és tudd meg, hogy van-e valamilyen problémája az elköteleződés területén. Ha komoly kapcsolatot szeretnél nem mindegy, hogy mi a válasz…
Mikor ért véget a legutóbbi kapcsolatod?

Ha csak pár hete lépett ki belőle, akkor valószínűleg nem hosszútávú kapcsolatot keres, még akkor sem, ha ezt nem meri bevallani magának. Mindenkinek kell egy kis idő ahhoz, hogy feldolgozza a szakítás fájdalmait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése