-

2019. május 6., hétfő

„Újrakezdés, új lehetőségek” - Mónika és Gábor sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Sokan azt vallják, az ember egy életre választ párt, és ha a sors úgy rendelkezik, hogy elválasztja egymástól a szerető feleket, az újrakezdésre, a boldogság újbóli elérésére már nincs lehetőség.



„Újrakezdés, új lehetőségek” - Mónika és Gábor sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Meglehet, hogy sokunk számára így van. Mi mégis úgy gondoljuk, a lehetőség adott, amennyiben feldolgoztuk a veszteséget, és optimistán tekintünk a jövőbe. Mónika és Gábor hasonló cipőben jártak, és mint üzenetük mutatja, nekik sikerült az újrakezdés.


„Sziasztok, Mónika vagyok! 2 nappal a regisztrációm után jelentkezett Gábor, akivel az elején nagyon sokat beszélgettünk telefonon, így mire a személyes találkozásra került sor, addigra már elég jól megismertük egymást. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk, még ha 15 km-re is lakunk egymástól. Mindent meg lehet oldani, ha akarjuk. Nagyon egy hullámhosszon vagyunk! Sajnálatos módon az élet mindkettőnknek tragédiát hozott, Gábor 45 évesen, én pedig 40 évesen lettem özvegy. Bízunk benne, hogy ez a kapcsolat életünk végéig tartani fog!! Köszönjük nektek, Cronos!!!!”

Kívánunk mi is sok boldogságot Nektek, hosszantartó kapcsolatot és életet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése