-

2019. február 27., szerda

Amiket semmi szín alatt ne tegyél meg!

Erős nőnek tartod magad? Akkor ne rendeld alá magad egy férfinek se, hiába érzed úgy, hogy az igazi nagybetűs Szerelem tört rád!



Amiket semmi szín alatt ne tegyél meg!

Ha ezt megteszed, elveszítheted önmagadat. Ennek elkerülése végett mutatunk néhány példát arra, hogy mi az, amit ne tegyél meg még a szerelmed kedvéért sem.

Ne változtass a külsődön a párod miatt

Ha valaki szeret, akkor olyannak fogad el, amilyen vagy. Nem szabad feladnod önmagadat azzal, hogy teljesen átformálod a külsődet olyanná, amilyenre azt hiszed, hogy a partnered vágyik. Bármilyen változást viszel végbe, azt önmagadért tedd meg elsősorban, ne a másikért.

Ne mondj le a céljaidról

Helytelenül teszed, ha feladod az álmaidat azért, mert a partnered ezt kéri tőled. Ott már régen komoly gondok vannak, ha valamelyik félnek háttérbe kell szorítania a vágyait vagy a céljait. Ha a párod nem hajlandó ezekben támogatni téged, érdemes elgondolkoznod, minden rendben van-e köztetek.

Ne várj megerősítésre

Egy erős nő a párkapcsolat keretein belül is pontosan tudja, hogy hogyan éljen a saját szabályai szerint. Ne várj megerősítéseket annak kapcsán, hogy helyesen cselekszel-e. Ha magabiztos vagy, ezzel a partnerednek is imponálsz.

Ne fordulj el a barátaidtól

Az, hogy végre megtaláltad az igazit, még nem jelenti azt, hogy mindenkit sutba kell vágnod, és csakis vele kell töltened az összes szabadidődet. Nem teheted meg azt, hogy mindenkit hanyagolsz, és csak azt várod, hogy a párod mikor akar veled újabb programot szervezni. Éld a saját életedet is!

Forrás: stylemagazin.hu

1 megjegyzés:

  1. Jó napot Samantha Gray:
    Segítségre van szüksége ahhoz, hogy visszahozza volt barátját vagy barátnőjét, segítségre van szüksége ahhoz, hogy férje vagy felesége egyedül szeressen? Forduljon Ogundele doktorhoz. Ez az ember egy őszinte varázsló, aki 24 órán belül visszahozta értem a férjemet. A férjem megcsalt egy másik nővel, és a hozzáállása megváltozott, de Dr. Ogundele visszahozta nekem. Vegye fel vele a kapcsolatot WhatsApp-on, Telegramon vagy Viber Chaten: +27638836445. Az Instagramon: dr.ogundele1. Visszahozta a férjemet, ahogy ígérte, és az ereje ártalmatlan.

    VálaszTörlés