-

2019. január 16., szerda

Társkeresés 50 felett - mi lehet a probléma?

Minden életkorban megvannak a társkeresés nehézségei, ha ezekre fény derül és tudsz tenni ellenük vagy legalább megpróbálsz valamit másként csinálni, ha elfogadod, hogy esetleg valamit lehetne jobban is csinálni, akkor közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy megtaláld a boldogságot 50 év felett is.



Társkeresés 50 felett - mi lehet a probléma?

 

 

Az idősebb korosztály több kapcsolattal, akár házassággal is a háta mögött más nehézségekkel találja szembe magát, mint azok a fiatalok, akik van, hogy csak kíváncsiságból vannak fenn egy társkereső oldalon.


Persze, ötven felett is vezetheti a döntésedet a kíváncsiság, de a legtöbb társkereső ebben a korban már biztonságra vágyik...

Lényegében mindegy, hogy 50, 60 vagy 70 éves vagy, szinte mindegyik korosztály képviselteti magát a Cronos Társkeresőnél. Mi azt valljuk, hogy sosincs késő ahhoz, hogy változtassunk a már berögzült tárkeresési taktikáinkon. Kövesd ezeket a tippeket és feledkezz meg a korodról:

1. Már a bemutatkozódban írd le, hogy milyen típusú kapcsolatot keresel, hosszú vagy rövidtávút, komolyat vagy csak alkalmi partnert. Sőt, célszerű a levelezések elején is egyeztetni, hogy ki, mit szeretne…

2. Legalább 15 percet minden nap foglalkozz a társkeresőzéssel, legyél szigorú önmagaddal.

3. Ne keress kifogásokat, helyette inkább találkozz mindenkivel, aki csak szóba jöhet. Persze, csak kényelmes körülmények között, egyeztessetek le egy olyan találkozót, ami mindkettőtöknek megfelel.

4. Fontos a külső… Tudjuk, hogy sokan szeretik azt hinni, hogy a belső értékek sokkal fontosabbak ennél, ami igaz is, de a figyelem felkeltésére és a szimpátia elnyerésére a külsőnk is egy fontos eszköz.

5. Fogadd el, hogy senki sem tökéletes, legyél elnéző és ne keresd a korábbi kapcsolatodat, abban a nőben vagy férfiban, akivel most találkozol.

6. Vedd figyelembe, hogy kicsit berozsdásodtál, ami az ismerkedési szabályokat illeti. Ha kell fogadj el segítséget és útmutatást.

7. Keltsd fel a többi társkereső figyelmét egy jó profillal, egy-két jól sikerült fotó, egy jó bemutatkozó szöveg ellenállhatatlanná fog tenni. Szánj időt arra, hogy kiismerd az internetes társkereső felületet, amin regisztráltál. Ehhez akár segítséget is kérhetsz. Sokszor egy félbehagyott profil gátol vagy az, hogy  nem tudod kezelni az adott felületet.

8. Ne titkolózz a barátaid és a hozzátartozóid előtt, szükséged lehet majd a tanácsaikra és a véleményükre a társkeresés során. Plusz, nincs ebben semmi szégyellni való, erre a bizonyíték az a rengeteg társkereső a korosztályodban, aki már regisztrált az oldalra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése