-

2019. január 30., szerda

Legjobb szerelmes filmidézetek

Szeretjük az elgondolkoztató idézeteket, amikkel könnyebb kifejezni, hogy mit is gondolunk, amik egy kicsit segítenek abban, hogy elmondjuk a másiknak, hogy mit is érzünk iránta, amik segítenek közvetíteni, szavakba önteni a nehezen megfogható érzelmeket.




Ezúttal olyan romantikus filmekből gyűjtöttünk szerelemmel kapcsolatos idézeteket, amiket érdemes egy randin is megnéznetek. De akkor is segítségül hívhatod őket, ha nem tudod eldönteni, hogy mivel tehetnéd egyedibbé a társkeresőkön írt leveledet...


"Amit a szerelemért teszünk, sokszor ocsmány, őrült, csupa veríték és megbánás. A szerelem megéget, megnyomorít, kifordít önmagadból. Szörnyűséges szerelem. És mindannyiunkból szörnyeteget csinál."

(Bíborhegy)

"A szerelem olyan, mint egy folyó. Új utat vág magának, ha akadályba ütközik."

(A semmi közepén)

"Szeretem a mosolyát, a haját. Szeretem a térdét. Szeretem azt a szív alakú anyajegyet a melle fölött. Szeretem azt, ahogyan néha megnyalja az ajkát, mielőtt megszólal. A nevetését. Az arckifejezését, amikor alszik. (...) Szeretem, hogy miatta azt érzem, hogy minden lehetséges, vagy valami hasonlót, hogy érdemes élni."

(500 nap nyár)

"Ahogy Shakespeare mondta: a szerelmet nem a szemmel, hanem az elménkkel látjuk. Néhanapján azonban nem árt megtörölni a szemüvegünket, és vetni még egy pillantást."

(Éjféli csók)

"A szerelem vak és süket és sőt néha bolond is, de időtlen is, és előbb vagy utóbb betoppan az életedbe."

(Jake és Blake)

"A szerelem türelmes és nagyon-nagyon nehéz, sőt, talán a legnehezebb dolog, amin mindannyian átesünk. De mi az élet értelme? Végigmenni rajta kevesebb könnyel és fájdalommal, vagy megélni? Próbát teszel valakivel... Minden egy apró szikrával kezdődik, az a legjobb része, azt mindenki szereti, és a másik segít átvészelni a legnehezebb napokat az életben. Egy idő után összevesztek azon, hogy melyik filmet nézzétek meg, vagy mert elfelejtesz egy évfordulót. Haragszol, ő is haragszik, és hirtelen úgy érzed, egyszerűbb lenne megszökni, elfutni. Furcsa, de az univerzum mindig küld jelet, ha hibát készülsz elkövetni. Az univerzum közölni akarja, hogy ha megtaláltad azt, aki felforgatja az életed, az egy a millióból, s őt sosem szabad elengedned."

(Futótűz)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése