-

2018. november 28., szerda

Randevú a hidegben

Mikor eljön a nagykabátok ideje, sokaknak problémát okoz, hogy mit csináljanak az első találkozón.


Randevú a hidegben




Pedig ilyenkor is nagyon jó, hangulatos lehetőségek vannak az változatos randikhoz. Korán sötétedik, a város fénybe borul, a hideg ellenére egy esti séta is nagyon kellemes lehet.

Íme néhány tipp, hogy merre menjetek a hideg napokon:

1. Jégpálya Ha már hideg van, esik a hó, és a jó kis mínuszoknak köszönhetően minden meg van fagyva, legalább használjátok ki. Fogjátok a jégkorcsolyátokat, és irány a legközelebbi jégkori pálya. Előre szólunk, hogy bár elsőre nagyon hideg lesz, néhány kör után már nem fogod érezni a mínuszokat. A romantikus, filmbe illő közös esésekről nem is beszélve. Egy jó érkezés, és egy sokat sejtető nézés még az első csókot is kiválthatja a pasidból...

2. Teázó Míg kint röpködnek a mínuszok és szakad a hó, mi sem lehet jobb, mint egy nagyot beszélgetni egy nagy csésze tea társaságában. Ráadásul, ha a pasinak nem sikerül, a tea biztosan felforrósítja a ... hát, a hangulatot biztos nem, de téged garantáltan!



3. Vásárok
Bazárokban nézelődni, közben kürtöskalácsot enni, és forralt bort szürcsölgetni, nagyokat beszélgetni és jókat nevetni? Nincs is ennél jobb. Beszédtéma mindig akad, hiszen az ilyen vásárokban mindig látni valami vicces tárgyat. Ráadásul, még tuti ajándékokra is rálelhetsz a randi alatt. Így pedig két legyet üthetsz egy csapásra.



4. Zárt helyű programok Ha nem bírod a hideget, és mindenképp valamilyen zárt helyre vágysz, de emellett valami aktív programra is, akkor nincs is jobb választás egy kiállításnál. De beülhettek egy moziba is, vagy elmehettek színházba is. Ha pedig valami különlegességre vágytok, menjetek el cirkuszba. Garantált, hogy jókat fogsz nevetni. Ha a pasid nem is, a bohócok gondoskodni fognak róla.


5. Otthon, édes otthon
A
bban az esetben viszont, ha nyugodt, meghitt estére vágytok: maradjatok otthon. Főzz valami finomat, netán rendeljetek valamit, vacsorázzatok meg, majd összebújva nézzetek meg egy filmet. De össze ne vesszetek azon, hogy mit!




Ezek a programok nagyon jók az első,vagy akár a sokadik találkozóra is. A helyszínek már megvannak, akinek van partnere, Ők már mehetnek is, akinek nincs, ők meg ne várjanak sokáig, gyorsan keressenek valakit.



Forrás:joy.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése