-

2018. november 7., szerda

A sztárok sem idegenkednek az online párkereséstől

A párkeresésben sokszor nem számít, hogy mennyire vagy gazdag vagy híres, esetleg sikeres. Vannak olyan hírességek, akik azért regisztráltak egy társkereső oldalra, hogy kalandot keressenek vagy csupán a kíváncsiság vezérelte őket. Lássuk, kik próbálták már ki.



A sztárok sem idegenkednek az online párkereséstől





Magyarok és külföldiek, nők és férfiak, híresek vagy hétköznapi emberek... Valószínűleg már mind kipróbálták az online társkeresést. Ezt bizonyítja ez az összeállításunk is.



1. Halle Berry

A gyönyörű színésznő, aki azóta már megtalálta a párját és boldog anyuka, 2005-ben nyilatkozta azt, hogy kíváncsiságból több társkereső oldalra is regisztrált. Elmondása szerint csupán kíváncsiságból, csupán azért, hogy megnézze, miért vannak annyira odáig mások érte.

2. Adele

A 27 éves énekesnő az önéletrajzi könyvében ismerte be, hogy korábban többször is próbálkozott, hátha az interneten megtalálja az igazit, de sajnos nem jöttek be a számításai. Igaz, nem töltött fel magáról fényképet, talán ezért nem válaszoltak neki a potenciális párjelöltek.

3. Britney Spears

Az énekesnő 2013-ban regisztrált fel egy-két online társkereső oldalra, miután a vőlegényével elváltak egymástól az útjaik. Jót tett neki egy nehéz időszakban, hogy keresik a társaságát...

4. Berki Krisztián

Berki azt nyilatkozta, hogy csupán a munkája miatt regisztrált. Egy hírportálján megjelent cikkben ugyanis foglalkoztak az internetes társkereséssel és ő szerette volna jobban megismerni ezt a világot...

5. Görög Zita

Zita az online társkeresésnek köszönheti, hogy megtalálta a férjét. Persze, benne is rengeteg kétely merült fel, de sikerült legyőznie ezeket. Az exmodell azt is elárulta, hogy sokan nem hitték el, hogy valóban ő ül a képernyő előtt a levelezgetés közben, pedig neki is elkellett egy kis plusz segítség.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése