-

2018. augusztus 15., szerda

Idegesítő Női szokások

Megnéztük már idegesítő Férfi szokásokat, ezért eljött a pillanat, hogy írjunk a Hölgyekről is. Persze nem volt egyszerű idegesítő női szokásokat találni :)


Idegesítő Női szokások

Cipő, hiszti, hajszáll, csat, nehéz napok, házasság, többi nő, fogyókúra, fodrász, smink, körömlakk, ruha, vásárlás, sorozatok, stb.


1. A nők és a cirkusz
A legtöbb férfit valószínűleg ez idegesíti a legjobban. Az állandó pletykálkodás és a cirkuszolás nagyon kimerítő a számukra, és egyszerűen nem értik, miért pazarolnak a nők ennyi időt és energiát erre. Ezért, kedves hölgyek, korlátozzák a pletykálkodást, vagy legalábbis az emberük előtt tegyenek lakatot a szájukra.

2. Hajpántok és hajcsatok mindenütt
Sok férfit idegesíti, ha a párjuk szanaszét hagyja a lakásban a hajdíszeit. Még a konyhában is, ahová igazán nem valók. Jobban örülnének, ha lenne egy külön helyük a fürdőszobában vagy a hálószobában, és a párjuk ott tartaná őket.

3. Hangulatváltozások azokon a napokon
A menstruáció ideje nem tartozik a nők kedvenc napjai közé a hónapban, és ezt nagyszerűen ki is tudják mutatni. De a férfiak azt nem értik, hogyan tud a hangulatuk egy nap alatt kitűnőből katasztrofálissá változni, miközben úgy tesznek, mintha ez nem az ő hibájuk lenne. A férfiakat az idegesíti a legjobban, hogy a nők rájuk is átragasztják a rossz hangulatot.

4. A házasság erőltetése
Nem sok olyan férfi él a világon, aki mindenáron meg akar nősülni. Annál több viszont az olyan nő, aki szerint a házasság normális és szükséges dolog. A férfiak ezt nem értik. Úgy érzik, hogy az esküvő és az összes felhajtás teljesen szükségtelen, és tökéletesen megelégednének egy sima kapcsolattal jegygyűrű nélkül.

5. Minek annyi cipő?
Mindannyian tudjuk, hogy egy férfi sohasem fogja megérteni, minek egy nőnek 78 pár cipő. Nos, hogy őszinték legyünk, ezt gyakran a nők sem értik, ezért erről a kérdésről nincs is több mondanivalónk.

6. Utálkozni más nőkkel szemben
Ez nagyon hasonló a nők cirkuszolásához, de nem teljesen ugyanaz. Nem titok, hogy sok nő nem találja a másikat szimpatikusnak, amikor megismerkednek, de aztán akár még a legjobb barátnők is válhatnak belőlük. Ez az, amit a férfiak nem értenek. Miért kell eleinte utálkozni, amikor még nem is ismerik egymást, aztán meg hirtelen és érthetetlenül a másik végletbe esni?

7. Nem egyértelmű kívánságok
Sok férfi kétségbeesetten kívánja, bárcsak a párja egyértelműbben meg tudná fogalmazni, mire vágyik, és egyenesebben juttatná kifejezésre a gondolatait. Sok nő naivan azt gondolja, hogy egy férfinak telepatikusan érzékelnie kell, milyen gondolatok járnak a nő agyában, vagy rá kellene jönnie, mi a helyzet. Mivel a férfi erre nem képes, a vita elkerülhetetlen.

És mitől nő, a nő? Talán az idegesítő szokásaitól :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése