-

2018. augusztus 1., szerda

Idegesítő Férfi szokások

Egy párkapcsolatban a legfontosabb, hogy alkalmazkodjunk egymáshoz, elfogadjuk a másik szokásait. Még akkor is, ha azok rossz szokások.

Idegesítő Férfi szokások






Mindenkinek vannak rossz szokásai. Nyilván mi nem látjuk a sajátunkat, de a párunk annál inkább. Nők, férfiak egyaránt tudnak furcsán, idegesítően viselkedni, de most a férfiak rossz szokásait nézzük meg először.



1. Irtózatosan lassan kelnek fel
Bár éjszaka korlátlan ideig bírják, a legtöbbjük még délben is alig tud kikecmeregni az ágyból. Mire hajlandóak elkezdeni a napot, addigra te már ettél, főztél, sportoltál, bevásároltál.

2. Még a legegyszerűbb házimunkához sem értenek
Ha olyan hím van melletted, aki szívesen mosogat, és még fel is porszívózik, akkor adj hálát az égnek! Az erősebbik nem legtöbb képviselője számára ugyanis, olyan egy háztartási gépet beindítani, mintha legalábbis egy rakétát kellene kilőni az űrbe.

3. Akkor eresztik ki a gázt, amikor akarják
A világ legtermészetesebb dolgának tartják, hogy miközben beszélgettek, szellentenek egyet, és nyugodtan folytatják a társalgást. Mintha mi sem történt volna - még nevetnek is rajta egy jót.

4. Büfögnek
Ugyanaz érvényes itt is, mint az előző pontban. Határok nélkül, akkor, amikor jólesik nekik.

5. Azt mondják, figyelnek rád, pedig nem
Nem egyszer megesik, hogy beszélsz hozzá, de láthatóan mással van elfoglalva, és alig értik, mit mondasz neki. Természetesen mikor rákérdezel, hogy figyel-e rád, a válasz egy egyértelmű igen. Még akkor is, ha a tekintete a tévé vagy a számítógép képernyőjére tapad.

6. Nem borotválkoznak, mert lusták
Bár most hatalmas divat a szakáll és a borosta, vannak nők, akik nem bírják, ha a pasijuk szőrös arccal közelít hozzájuk, és ezt világosan meg is mondják neki. A férfiak azonban nem mindig törődnek ezzel, és ha éppen úgy érzik, őrületes szakállnövesztésbe fognak. Hello, szúrós csókok és kidörzsölődött arc!

7. Nem hajtják le az ülőkét
Örök probléma. Nem egy nagy was ist das, mégsem tudják megjegyezni, mi is lenne a dolguk, mielőtt kijönnek a mellékhelyiségből.

8. Összeborzolják a hajadat
Főleg akkor szeretik ezt csinálni, amikor hosszú órákig tartó kemény küzdelmek árán végre sikerül megalkotnod a tökéletes frizurát. Az ok: rejtély.

9. Elvárják, hogy jóban legyél a barátaikkal
A férfiak számára a haverok szentek, így erősen ajánlatos, hogy ugyanúgy rajongj értük, mint ahogyan ők. Ha nem teszed, akkor csak értetlenkedés rá a válasz: hogy lehet az ő barátait nem szeretni?

10. Olyan aranyosan viselkednek, hogy rögtön elfelejted minden hibájukat
Hiába minden idegesítő szokás, te a legtöbb esetben mindet elnézed. Ilyen a szerelem.


Az utolsó pont teljesen jó befejezésnek, mert ez az igazság, bármit is tesznek, a nők úgy imádják Őket, ahogy vannak.



forrás: femcafe.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése