-

2018. július 25., szerda

Hogyan ne próbáld meg elcsavarni a kiszemelt férfi fejét

Tele az internet jobbnál jobb és rosszabbnál rosszabb tanácsokkal arra az esetre, ha meg akarnád hódítani életed szerelmét.


Hogyan ne próbáld meg elcsavarni a kiszemelt férfi fejét


Mi most előrukkoltunk a „Mit ne tegyél” kézikönyvvel, benne banális hibákkal és apró semmiségekkel. Kiegészíteni ér!


  • Reménytelen teóriákra és legendákra támaszkodva

Van egy elmélet, miszerint egy szemrevaló lány kevésbé szép barátnőjével indul legényfogásra, hogy az őket körülvevő összes egyedülálló férfinak egyértelmű legyen, melyiküket akarja meghódítani. Mi, nők ennyire számítóak lennénk, a férfiak pedig ilyen együgyűek? Még nem tarthat itt a világ! Önbizalom, tartás és kisugárzás, hölgyeim, ezek kellene, hogy az alapok legyenek.

  • A mértéktelenség álcájába bújtatott elmaszkírozott önmagad
A „ki a mellet, be a hasat” eredetileg pózolási alapszabályként elterjedt mondata átalakult, majd kiegészült „ki a hasat”, „fel a húszcentis sarkakat”, „ki a lábakat”, „fel fél kiló sminket”, és végezetül „fel a természetellenes hullámokat vagy a tűegyenes hajvégeket” instrukciókkal. Őszinte gratulációm azoknak a nőknek, akik mindezek nélkül is vonzónak találják magukat, ők a 21. század utolsó reménysugarai.

  • Komplex, követhetetlen és átláthatatlan jelrendszer
Az általános feltevés szerint, a legtöbb férfi nem jeleskedik (jel-eskedik, értitek) a nők szimpátiáját közvetítő apró jelek dekódolásában. Így a barátnőkkel egy elázott este során pontról pontra kigondolt, sokat sejtető, de nem túl egyértelmű tervek nem biztos, hogy vezetnek is valamire. (Hiába irigyelnék meg néha a nagy tudósok is az újonnan megalkotott elméleteket.)

  • Az érintések csapdája
„Láthatatlan” kar- és combsimogatás, hajborzolás, kézenfogás, ölbe ülés. A férfiak nem hülyék. Ha az előbbiek közül bármelyiket észlelik, tudni fogják, hogy zöld a lámpa a hálószobába. Ahhoz, hogy többre tartsanak egy numeránál, segítségünkre sietnek a nonverbális, fizikai kontaktot nélkülöző jelek. Olyan egyszerű utalásokra gondolok, mint egy kedves mosoly vagy ártatlan tekintet.

  • Kegyes hazugságok
A hazugságok eredete legtöbbször olyan célokhoz vezethető vissza, mint például a félreértések elkerülése vagy az ártatlanság, makulátlanság fenntartása az ismerkedés korai szakaszában. Azonban, hogy két kedvelt klisével éljek, az egyenes út a legrövidebb és egyszer mindenre fény derül.

Forrás: stylemagazin.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése