-

2018. május 30., szerda

Amit a nők nagyon is szexinek tartanak egy férfiban

Természetesen a külső megjelenés és a testi adottságok sem elhanyagolhatóak, de léteznek dolgok még ezeken kívül is.



Amit a nők nagyon is szexinek tartanak egy férfiban

Íme, egy rövid lista arról, hogy mik azok, amiket mi nők hihetetlenül vonzónak tartunk a férfiakban:


Feltűrt ingujjak 

Imádjuk! Magyarázatra sem szorul, hogy van abban valami ős-szexi, ahogy egy fáradt napot követő randin, random feltűrik az ingujjat és kikapcsolja a felső gombokat. Mintha most azonnal le akarnának vadászni. 

Amikor kilépnek a zuhany alól 

Egyszerűen van valami elképesztően dögös abban, ahogyan kipattannak a zuhany alól. Különösen akkor, ha a derekuk köré még egy törölközőt is odakötnek. Nem tudjuk, hogy pontosan mi okozza ezt, talán a finom illatok, a vizes haj, meztelen test kombó, de szeretjük. 

Amikor spontán kimutatják a vonzalmukat irántunk 

Nagyon szexinek és jólesőnek tartjuk azt, amikor csak spontán megcirógatnak, vagy megsimogatják a fenekünket. Ezek az apró gesztusok bennünk is elindítják a folyamatokat, nem csak a férfiakban. 

Ahogyan a kis élőlényekkel bánnak   

Elolvadunk attól, amikor egy kölyökkutyát, macskát vagy akár egy kisbabát tartanak a kezükben. Vagy bármit, ami pici és aranyos. Egyrészt mert olyanok közben ők is, mint a kisgyerekek, másrészt mert fejben elképzeljük, hogy a jövőben a közös babánkat is hasonlóképp fogja majd magához ölelni. 

Amikor főznek 

Mert azt is olyan szenvedéllyel tudják csinálni. Mintha titkon mindegyikük vágyna rá, hogy beállhasson a konyhába és hozzákezdhessen a vacsorakészítésnek. Egy jó bor, kellemes zene, és máris kész a tökéletes este. 


Forrás: stylemagazin.hu  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése