-

2017. július 31., hétfő

„Nagy a távolság? Ez bármikor megváltozhat!” - Mara és Zoltán sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Amikor egy online társkeresőn regisztrálunk, általában evidensnek tűnik a számunkra, hogy a környezetünkben próbáljuk megtalálni azt a személyt, akivel a későbbiekben közösen folytathatjuk az életünket.



„Nagy a távolság? Ez bármikor megváltozhat!” - Mara és Zoltán sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Sokak úgy gondolják, 50-100 kilométeres távolságon túl már arra sem érdemes időt pazarolni, hogy „szóba álljunk”, illetve levélváltásba bocsátkozzunk valakivel.


Tapasztalataink szerint viszont nem szabad, hogy a földrajzi elhelyezkedés elriasszon bárkit is az ismerkedéstől, hiszen ha valamit igazán akarunk, és igazán megszeretünk valakit, mindenre találhatunk megoldást. S mindemellett előfordulhat az is, hogy a paraméterek időközben szerencsésen megváltoznak... mint például Mara és Zoltán esetében.
 
Mara így írt nekünk erről:

„Megtaláltam társamat, itt az oldalatokon. Kicsit mesébe illő az egész, alig hiszem el. Kb. 2 hónapja rám írt Zoli, hogy nyáron fog hazaköltözni Kanadából, és szeretne találkozni velem. írtam neki, én itt leszek, keressen meg. Pár soron kívül semmi más nem történt. Egy hete vasárnap kaptam egy levelet: „Hazaköltöztem szombaton, találkozni szeretnék veled.” Telefonszámot küldött, amire sms-ben válaszoltam, hogy találkozzunk. Felhívott hétfőn, szerdán találkoztunk, aztán pénteken, aztán szombaton, és holnap vasárnap is fogunk. Minden csodálatos. Elmondta, hogy 2 hónapja arra készült, hogy láthasson, és velem folytassa az életét, és én nem is tudtam erről semmit. Nagyon magabiztos, és pozitív. Nagy hatással van rám. Együtt akarjuk folytatni életünket.”

Sok boldogságot kívánunk nektek, immár határainkon belül! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése