-

2017. június 12., hétfő

„Kicsi a világ!” - Anna és György sikertörténete a Cronos Társkeresőn

A véletlennek nagy szerepe van az emberi kapcsolatok alakulásában, ennek igazolására régebben osztottunk már meg veletek történeteket.



„Kicsi a világ!” - Anna és György sikertörténete a Cronos Társkeresőn

 

Mint minden külső tényező, természetesen a véletlen is formálható, alakítható és befolyásolható némiképpen.

Anna és György talán merő véletlenségből anélkül is találkoztak volna, hogy a Cronos Társkeresőn előzőleg levelezést folytattak volna egymással, hiszen mint kiderült, mindketten ugyanannál a cégnél dolgoztak, ám a véletlent az ő esetükben szerencsésen befolyásolta, hogy tettek is ennek érdekében: regisztráltak oldalunkra, és elfogadták az irodavezetői segítséget.

Kívánunk nekik sok boldogságot és további sikereket közös életükben!


„Pár levélváltás után rájöttünk, hogy egy cégnél dolgozunk, és egy területen. A munkahelyen való találkozásunkkor sokat beszélgettünk, és kiderült milyen kicsi a világ, hogy nem csak barátként, munkatársként, hanem két párkeresőként is összetalálkoztunk. Ezután sokat beszélgettünk, találkoztunk és építettük a kapcsolatunkat, mely komollyá vált. Köszönjük a Cronosnak és Adriennek (zalaegerszegi irodavezetőnek). A többieknek azt üzenjük, hogy nem kell erőltetni, siettetni a keresést, mert néha távol, néha pedig pont a szemünk előtt van akit keresünk.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése