-

2017. május 29., hétfő

„Szerelem újrakezdés után” - Mária és András sikertörténete a Cronos Társkeresőn

A karácsonyi ajándékokat nagy becsben tartjuk, főleg ha nem tárgyi természetű dologról, hanem egy kapcsolatról, egy virágzó szerelemről van szó.



„Szerelem újrakezdés után” - Mária és András sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Mivel azonban esendő emberi lények vagyunk, hibázhatunk, és néha csak utólag jövünk rá arra, mit nem szabadott volna tenni, illetve mire kellett volna jobban ügyelni.

Sokan azt vallják, az úgynevezett „felmelegített” kapcsolatok nem lehetnek hosszú életűek, illetve sokan vannak, akik nem is vállalnák fel az újbóli próbálkozást. Több esetről tudunk viszont, amelyek az igazolják, hogy érdemes még egy esélyt adni egymásnak, még egyszer meggyújtani azt a kis lángot, amely valaha gigászi fáklyaként lobogott. Az újbóli fellángolás egyes-egyedül rajtunk, mindkét félen múlik... mint Mária és András esete igazolja, a hasonló történetnek igenis lehet happy end a vége.

„2015. december 24-én karácsonyi ajándékként életem legszebb szerelmi története kezdődött. Sajnos nem vigyáztam, nem figyeltem rá, és 2016. december 27-én megszakította velem a Cronoson megtalált szerelmem a kapcsolatunkat. Nagyon mély lelki válságból visszatérve most mindketten az újrakezdésen dolgozunk! ígérem, többé nem fogunk hibázni, szerelmünket óvni fogjuk, ameddig csak élünk! Köszönet a Cronosnak, hogy megismerhettem életem legszebb, legkedvesebb, leggyönyörűbb szerelmét! András”

Kívánunk Nektek sok boldogságot és őszinte szerelmet egymás iránt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése