-

2016. szeptember 25., vasárnap

"Vele már lassabbra vettük..." - Krisztián és Dalma sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Krisztián saját bevallása szerint sosem volt a nők kedvence, önbizalomhiánnyal küszködött, a munkájával sem volt megelégedve és habár mindig voltak párkapcsolatai, pár hónapnál egy sem tartott tovább.



Krisztián és Dalma sikertörténete a Cronos Társkeresőn

A nehéz helyzetből úgy tűnik mégis volt kiút, Krisztián leírta nekünk Dalmával való megismerkedésének történetét, de arra is szakított időt, hogy elmesélje, mi történt vele gimnázium óta gyakorlatilag folyamatosan...:

"Már gimiben elment a kedvem a csajozástól, szegény családból származom, mindig szakadt gönceim voltak, a többiek meg persze a legmenőbb cipőkben és ruhákban járták... Balszerencsémre egy olyan iskolába írattak a szüleim, ahol szinte csak gazdag kölykök voltak. Szóval önbizalmam az nem sok volt, a csajok felém sem néztek. Így telt el négy év, aztán szakmát szereztem, érettségi után, a tanfolyamon megtetszett egy lány, sikerült is összejönnünk, de két hét után dobott. Ezután mindig voltak kapcsolataim, de a leghosszabb is csak két hónapig tartott. A legrosszabb az volt, hogy tudtam, hogy valami nem stimmel, ha nem bírja ki mellettem senki hosszabb ideig, de egyik csaj sem mondott semmit. 
Ezután regisztráltam a Cronosra, sokat leveleztem különböző lányokkal, még olyanoknak is írtam, akik nagyon messze laktak tőlem, olyanoknak is, akik nem is tetszettek. Szóval nyomultam ezerrel. Pár randi össze is jött, de aztán mindig lekoptattak. Az egyik levelezőtársam, aki mint nő sosem jött be, nagyon jó barátom lett, megértettük egymást és próbáltunk rájönni, hogy mi lehet az oka, hogy nem találunk párt. Ő segített végül megfejteni, hogy egyszerűen nagyon nyomulós vagyok, ezzel pedig elijesztem azokat is, akik vonzódnának hozzám. Utólag visszagondolva már látom, hogy mennyire rátelepedtem a barátnőimre... Szóval visszavettem. Ekkor találkoztam Dalmával, vele már lassabbra vettem a tempót, tetszettünk egymásnak, most meg már lassan fél éve együtt vagyunk."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése