-

2016. szeptember 17., szombat

"Újra egymásra tudtunk hangolódni..." - Laura és Márk sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Laura mindent kipróbált, hogy megtalálja az Igazit: online társkeresés, társkereső alkalmazások, barátnők által szervezett vakrandik, de sokáig úgy tűnt, hogy egyikkel sem fog sikerrel járni. Aztán valami megváltozott benne.



"Újra egymásra tudtunk hangolódni..." - Laura és Márk sikertörténete a Cronos Társkeresőn



A keresés és a sok tapasztalat segítette hozzá Laurát ahhoz, hogy túllépjen a félelmein és végre el merje hívni azt, aki valóban tetszett neki:


"Nem teljesen itt találtam meg a párom, de a Cronos hozzásegített ahhoz, hogy megtaláljam az Igazit. Ma már tudom, hogy semmi nem volt hiába a keresésem során, az a sok randi, az a sok ember, akivel megismerkedtem, a sok idő és a csalódás, ami a párkereséssel járt... Valahogy mindig csak vártam, hogy valaki elvarázsoljon. A Cronoson sem írtam senkinek, vártam, hogy majd felveszi velem a szőke herceg a kapcsolatot és akkor én igent mondok neki. De ez nem történt meg. Végül közeledett az egyik legjobb barátnőm esküvője és nagyon elszomorított a gondolat, hogy egyedül kell majd mennem. Bíztam benne, hogy valakit megismerek addit akár online, akár a való életben, de nem így alakult. Voltak jelentkezők, de valami mindig hiányzott. Szóval úgy döntöttem, hogy elhívom Márkot, a volt barátomat. Tudom, hogy sokan azt gondolják, hogy a felmelegített párkapcsolatoknak semmi értelme, de mi valahogy újra egymásra tudtunk hangolódni és ehhez kellett az a sok randi és beszélgetés a társkeresésem során."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése