-

2016. július 17., vasárnap

"Nem mertem írni..." - Ferencés Tünde sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Ferenc először nem tudott, majd nem mert írni Tündinek. Szerencsére leküzdötte a gátlásait, rájött, hogy semmit nem veszíthet azzal ha rákattint a küldés gombra. Most már az összeköltözést tervezik.



"Nem mertem írni..." - Ferencés Tünde sikertörténete a Cronos Társkeresőn


Több évvel ezelőtt találtam meg először az datlapját itt, a Cronos Társkeresőn. Nagyon megtetszett, de nem tudtam neki levelet írni, először azért, mert nem volt előfizetésem.
Összeszedtem a bátorságomat, abban bíztam, hogy nagy fordulatot vesz az életem és ezért előfizettem az oldalon.  Alig tudtam kivárni, hogy végre aktiválják a tagságomat és írhassak neki. Mivel ez még karácsonykor történt, az ünnepek idején több napba telt, mire megkaptam az értesítést, hogy végre fel tudom venni vele a kapcsolatot.
Ezután egy újabb akadályt kellett leküzdenem, sokáig győzködtem magam, hogy el merjem küldeni a levelet, amit már hetek óta fogalmaztam magamban. Végül megtettem és azóta egy pár vagyunk, bár egyelőre még távkapcsolatban. Most azt érzem, hogy együtt bármilyen akadályt legyőzhetünk, remélem hamarosan összeköltözünk és újabb fordulatot vesz az életünk, már közösen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése