-

2016. június 5., vasárnap

"Vicces volt a megismerkedésünk..." - Hajnalka és Károly sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Úgy alakult, hogy Hajnalkának nem sikerült önbizalma teljében találkoznia Károllyal. Majdnem a randevút is lemondta, de szerencsére végül meggondolta magát. A kapcsolat segítségével pedig visszanyerte az önbecsülését is...



"Vicces volt a megismerkedésünk..." - Hajnalka és Károly sikertörténete a Cronos Társkeresőn



Szerintem, eléggé vicces volt a megismerkedésünk. Előtte egy hónap alatt magamra szedtem 5 kiló pluszt. Ebből kifolyólag az egyik barátom azt mondta viccesen, hogy úgy felfújodtam, mint egy lufi...

Ezt a megjegyzést, pont a megbeszélt randink előtt mondta, amiért őszintén szólva, vissza is akartam mondani a találkozót, de - utólag már látom, hogy szerencsére - nem tettem meg. 
Inkább úgy döntöttem, hogy fekete hosszú nadrágban és fekete polóban, sötét napszemügben jelenek meg a randinkon, mert azt gondoltam, hogy abban majd vékonyabb leszek. Ami még viccesevbbé teszi a helyzetet az az, hogy tök meleg volt aznap, én pedigebben a szerelésben majd megsültem.
Több sráccal is találkoztam azelőtt, de egyik sem jött be. Milyen érdekes dolgokat plodukál az élet? Ez a srác az első pillanattól fogva szimpi volt nekem és én is neki. Pár napra rá elmeséltem neki ezt az egész történetet, a meghízásról és a barátomról, ő pedig monda, hogy már érti, miért voltam abban a sötét ruhában napszemüveggel kiegészítve... Egy jót nevettünk az egészen. Azóta pedig együtt vagyunk,én pedig lassan már visszanyerem eredeti alakomat. Mire képes a szerelem?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése