-

2016. május 21., szombat

"Végre egy pasi aki nem éjszakai kalandra vágyik..." - Tímea és Péter sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Igazi filmbe illő sikertörténet Tímeáéké. Timi határozott volt, elmondta Péternek, hogy mit szeretne és úgy tűnik elvárásai találkoztak Péterével...

 
 
 
"Végre egy pasi aki nem éjszakai kalandra vágyik..." - Tímea és Péter sikertörténete a Cronos Társkeresőn
 
 
 

A mi megismerkedésünk fogadásból történt. Nemrégiben szakítottam a volt párommal és még eléggé frissek voltak az élmények. De ettől függetlenül tudtam, az élet megy tovább.

 
A barátnőm piszkált érte rendesen, hogy regisztráljak már valahova mert nem győzi hallgatni a nyűglődésemet Végül megtettem, beregisztráltam. Na, de volt egy olyan beszélgetésünk a barátnőmmel, hogy nekem csakis olyan pasi kell, akinek van lakása, van munkahelye, van kocsija, nem akar hozzám költözni és nem akar nősülni. Elegem volt már a korábbi rossz tapasztalataimbóla, az olyan pasikból akik ezt mondják: Jöttem beköltöztem, jogaim vannak és majd én megmondom a tutit. Hát ebből nem kértem.
 
Megnéztem egy két adatlapot és volt egy pasi aki az én elvárásaimnak megfelelt elsőre. Szavaztam rá, kapott mindösszesen egy pontot. Visszaírt, hogy nincs fent képem .Elmondtam, hogy nem is lesz, írjon telefonszámot majd rácsörgök. Lássatok csodát, írt. Elmondása szerint nem tudja miért, hiszen az én lapomon nem sok semmi volt kitöltve, sőt semmi ami nem volt kötelező. Nem tudja mi késztette erre a lépésre.
 
Gondolkodtam egy kicsit és felhívtam. Végigkérdeztem mindent, ami csak létezett az anyagi dolgaival kapcsolatban is...kifaggattam rendesen. Elmondása szerint csak kapkodta a fejét de mindenre válaszolt. Aztán utána néztem egy két helyen és érdekes volt nem kaptam hazugságon.
 
Elég sokat beszélgettünk, közben mint kiderült pont a kedvencét főztem az egyik beszélgetés alkalmával, gondoltam egy merészet és pakoltam egy tálba és bevittem neki. Meglepődött rendesen...Este már moziba voltunk, másnap fagyizni, sétálni mentünk, hajnali 4-ig beszélgettünk.
 
Nagyon gyorsan teltek az órák a napok... Olyan volt mintha már évek óta ismerném. Megbeszéltük hogy nem költözök össze senkivel. Azt is elmondtam neki hogy ne számítson egyelőre arra, hogy lefekszek vele. Rám nézett és nem szólt csak annyit mondott, hogy van időm várni akár egy évet is. Nagyon jól esett. Végre egy pasi aki nem éjszakai kalandra vágyik...
 
Együtt vagyunk, a gyerekeim imádják, olyan érzésem van mintha egy igazi család lennénk. Egy jó tanács mindenkinek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése