-

2016. május 9., hétfő

"Itt találtam meg a párom!" - A Cronos Társkereső sikertörténetei

Sokszor megesik, hogy hosszabb beszámoló helyett csak egy, legfeljebb két mondatos sikertörténetet küldenek nekünk azok a társkeresőink, akik már megtalálták a párjukat. Úgy gondoljuk, hogy ők is megérdemlik, hogy szerepeljenek a blogunkon és ezúton kívánjunk nekik sok boldogságot.



"Itt találtam meg a párom!" - A Cronos Társkereső sikertörténetei






Ha még keresed a párod, akkor meríts erőt ezekből a rövid sikertörténetekből és kutass tovább. Nekik már sikerült, leszel Te a következő?


 Baba:

"Itt találtam rá a páromra, Bízom benne , hogy az igazira. Köszönöm nektek. Üdv mindenkinek és sok sikert a továbbiakban is."

Csaba:

"Nem is reménykedtem benne hogy itt párra találok, de sikerült! :) pont az ideállom a jelenlegi párom, rengeteg közös témánk van , es szeretjük egymást! Köszönöm a Cronosnak :)"

Attila:

"A társkereső‘ segítségével találkoztunk és egymásba szerettünk! Köszönöm!" 

Laci:

"Itt találkoztam egy régi szerelmemmel 16 év után..."

Holdfény:

"A Cronoson találkoztunk, ő‘ alig két hete regisztrált, amikor egymásra írtunk, én szeptemberben jelentkeztem be az oldalra, talán 5-6 jelölttel találkoztam. A vele való első‘ találkozó után már senkivel sem vettem fel a kapcsolatot, így köszönöm segítségeteket és mindenkinek sikeres keresgélést kívánok."

Ildikó:

"Nagyon kedves, szimpatikus fiatalemberrel ismerkedtem meg. Sok közös van bennünk. Reméljük,hogy hosszan tartó kapcsolat lesz a miénk. Köszönöm a lehető‘séget."






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése