-

2016. május 9., hétfő

"Az első találkozásunk négy órán át tartott." - Lászlóék sikertörténete a Cronos társkeresőn

Egy rövid és kedves történet, arról, hogy érdemes hallgatni a megérzéseinkre a társkeresés során is. László rögtön felismerte Júliát már a buszon, ahogy a randi helyszínére tartott.


Egy rövid és kedves történet, arról, hogy érdemes hallgatni a megérzéseinkre a társkeresés során is. László rögtön felismerte Júliát már a buszon, ahogy a randi helyszínére tartott.Lászlóék szerint is érdemes pár levélváltás után minél hamarabb találkozni. Ők úgy döntöttek, hogy a randi pontos helyszínét telefonon egyeztetik le, akkor még nem gondolták, hogy egyszerre fognak odaérni, ráadásul ugyanazzal a busszal:


"Kezdeti tapogatózó levélváltások után randevút beszéltünk meg. Azonos busszal érkeztünk a helyszínre. Az utazás alatt már kiszúrtam és reménykedtem, hogy ő lesz az, akivel beszélgettem telefonon. Sikerült!
A leszállás után bizonytalan léptekkel kerestük egymást és egymásra néztünk. Nekem azonnal a torkomban dobogott a szívem. Megszólítottam. Elkezdtünk beszélgetni és sétálni. éreztem, hogy ő az igazi. Az első találkozásunk négy órán át tartott. Azóta együtt vagyunk és nagyon boldog vagyok."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése