-

2016. április 11., hétfő

"Egyformán gondolkozunk az élet dolgairól..." - Suzy és Tomi sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Tomi még nem találkozott személyesen Suzyval, de már most biztos benne, hogy megtalálta azt a nőt, akit keresett, ezért törli magát az online társkereső felületünkről.  Sikertörténetükből árad az egymás iránt érzett rajongás és tisztelet. Reméljük ez örökre így marad.




"Egyformán gondolkozunk az élet dolgairól..." - Suzy és Tomi sikertörténete a Cronos Társkeresőn


A Cronos Társkereső e-mailt küldött nekem, hogy nézzem meg azokat, akik szerinte hasonlítanak arra a "képre", amit a profilomban megadtam a tökéletes párról.
A párkereső hölgyek közül feltűnt nekem Suzy, aki magas volt - 170 cm - mivel én is igen magas vagyok ez volt az első, amin megakadt a szemem.
A "Kérdezz tőlem" menüpontra kattintva elküldtem neki egy kérdést. Ő‘ válaszolt és ennek nyomán kezdtünk el ismerkedni. Rövidesen kiderült, hogy igen sok dologban egyezik a véleményünk, ugyanaz az ízlésünk és egyformán gondolkozunk az élet dolgairól. Még nem találkoztunk, de már olyan sok mindent tudunk egymásról, hogy ez alapján a személyes találkozás talán csak formaság. Most már telefonon beszélgetünk egymással és beszélgetéseink mindég a nap fénypontját jelentik nekünk. Most eljött az a pont is, hogy ki kell jelentkeznem a Cronosról, nehogy ez legyen az a zátony, amin tönkremegy a kapcsolatunk bárkája.

Nektek pedig azt kívánom, hogy leljétek meg ti is azt a társat, akivel ilyen sok mindenben hasonlítotok egymásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése