-

2016. április 6., szerda

Tippek a társkeresőn való kereséshez

Az online társkereső oldalak legnagyobb előnye az, hogy egy olyan adatbázisból tudsz keresni, ahol mindenféle ember képviselteti magát.  Az ma már elég kevés, hogy felregisztrálsz egy ilyen oldalra, ha tényleg azt akarod, hogy működjön, használni is tudni kell. Például a különböző kereső funkciókat vagy keresőbeállításokat.

Tippek a kereséshez - hogy megtaláld az Igazit

Regisztráltál és azt várod, hogy a társkereső oldal automatikusan prezentálja a hozzád leginkább illő nőt vagy férfit? Vagy esetleg más utat választasz mint a többség és kiaknázod a társkereső oldalak által kínált lehetőségeket, kezdve mondjuk a keresőopciókkal?

A legtöbb online társkereső felület többféle keresési beállítással, többféle keresővel próbálja segíteni azokat, akik szeretnék megtalálni életük párját.

A legtöbb társkereső oldalon igénybe tudunk venni különböző keresési funkciókat, kezdve egy gyors kereséstől, ami kilistázza az összes olyan társkereső férfit vagy nőt, aki a közeledben él. Egészen az olyan részletekbe menő keresésekig, amikkel akár 2-3 potenciális partnerjelöltre is le tudod szűkíteni az általad választott oldalon regisztráltakat.

Ajánlás a szakértőktől
Sok társkereső sajnos csak az online felületek ajánlásaira hagyatkozik. Persze, érdemes megnézni azt is, hogy a hozzáértők kit javasolnak Neked, de akkor leszel sikeres, ha több lábon állsz, nem hagyatkozol csak a társkereső oldal algoritmusára, hanem a saját kezedbe veszed a keresést. Mindenesetre egy dolgot jó, ha megjegyzel ezzel kapcsolatban: minél többet árulsz el a társkereső oldalnak arról, hogy kit keresel és, hogy Te ki vagy, annál biztosabban tud olyan ügyfelet ajánlani, aki megfelel az elvárásaidnak.

Adjunk meg minden adatot magunkról, amit kérdez a társkereső oldal

Gyors terepszemle

Ezt a funkciót szinte minden társkereső igénybe veszi: alap elvárások megadásával lehet böngészni a társkereső adatlapok között, mégpedig rengeteg adatlap között. Ha nincs konkrét elképzelésed a jövendőbelidet illetően, akkor érdemes ezzel kezdened. Minél több lapot megnézel, annál inkább világossá válik, hogy mit is szeretnél.

Gyorskeresés - Kezdésnél érdemes használni

Részletekbe menően
Akinek konkrét elképzelései vannak és nehezen enged belőlük (előbb vagy utóbb úgyis engedni fog :)), az használhatja a különböző részletes keresőket.
Hasznos, ha élsz az összes lehetőséggel, megnézed, hogy hány olyan társkereső van az oldalon, aki számodra az ideális partner lehetne, ha nem teszel semmilyen engedményt, de időnként böngészni is érdemes a temérdek bemutatkozó és fotórengetegben, elvárások nélkül, hátha épp így találod meg Őt.

Ebben az esetben tölts ki minden olyan rublikát, ami szerinted kellőképpen körülhatárolhatja azt a személyt, aki életed párja lehet. Ha neked fontos a vallás, akkor jelöld be, hogy vallását gyakorló társat keresel, mert szerinted csak hasonló értékrenddel rendelkező feleknek van esélye a hosszútávú kapcsolatra.

Részletes Keresős - Amikor már tudjuk, hogy mit szeretnénk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése