-

2016. április 27., szerda

6 nőtípus, akivel az online társkeresőn találkozhatsz

Tegnap röviden összefoglaltuk, hogy a társkereső hölgyek milyen tipikusú férfiakkal találkozhatnak az online párkeresés során. Természetesen az urak is szívesen kategorizálják a hölgyeket. Lássuk, hogyan csoportosítanak a pasik.



 

 

Ismételten el kell mondanunk, hogy a beskatulyázás rossz hozzáállás az ismerkedéshez. Senkit sem lehet egy pillantás alapján megítélni, de bizonyos következtetéseket le lehet vonni egy adatlapból is. Ha pedig online társkeresésre adod a fejed, akkor illik felkészülni és olvasni a legapróbb jelekből.


A laza

A nők néha szeretik azt hinni, hogy ha férfias lazasággal állnak neki a társkeresésnek, akkor hamarabb célba érnek. A káromkodások, viccelődések pedig sokszor elveszik a férfiak kedvét attól, hogy egy második randit is kérjenek a hölgytől…

A magányos

Vannak olyan társkeresők, akik már csak magukra számíthatnak, ezért a keresgélésben élik ki a szociális igényüket. Nagyon rámenősek tudnak lenni, hiszen ez az egyetlen örömforrásuk, általában előszeretettel fotózzák saját magukat és töltenek fel egész sorozatot a végeredményről.

A szépségkirálynő

Rengeteg fotó, a bemutatkozójában elmondja, hogy szeret vásárolni és szereti a jó bulikat, utazásokat. Még több fotó, mindenféle szögből és mindenféle ruhában… Valószínűleg le fog koptatni.

Az okos

Bemutatkozó helyett egy mélyenszántó gondolat, esetleg egy kedvenc idézet, a profilképen hatalmas szemüveget visel és csak diplomásokkal szeretne ismerkedni. Nincs esélyed, ha nem írsz neki valami olyat, amin elgondolkodik és az élet mélységét látja benned. Ha szeretnél a pároddal filozofálni, jókat beszélgetni, akkor csavard el a fejét.

A depressziós

Általában a végtelen kiábrándultság érződik a bemutatkozójából, vagy nagyot csalódott már valakiben, vagy nem is volt még párkapcsolata. Nehezen lehet meggyőzni arról, hogy összeilletek, de ha valóban így van, akkor nagy eséllyel kirángathatod a depressziójából. Csak akkor jelentkezz nála, ha nem tervezed, hogy összetöröd a szívét és olyan embernek tartod magad, akit nem zavar mások hangulatingadozása

Az Igazi

Bárkiből lehet Igazi, attól függ ki illik hozzád, hogy Te ki vagy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése