-

2016. március 11., péntek

"Számomra nagyon fotos az azonos értékrend..." - András és Bea sikertörténte a Cronos Társkeresőn

A keszthelyi Cronos Társkereső Iroda sikere András és Bea története. Természetesen Horváth Adrien, társkeresési tanácsadó közreműködésére is szükség volt...




"Számomra nagyon fotos az azonos értékrend..." - András és Bea sikertörténte a Cronos Társkeresőn



Lejárt az egyéves tagságom a keszthelyi Cronos irodánál, de úgy gondoltam, hogy újból próbálkozom. Tudom, nehéz az elvárásomnak eleget tenni, hisz számomra nagyon fontos, hogy azonos értékrendet képviseljen, és azonos erkölcsi elvek alapján éljen a társam.


Kértem Adrien segítségét a továbbiakban is, mert számomra nagyon fontos volt a véleménye, emberismerete. Többször találkoztunk, beszélgettünk. Egyik alkalommal említette, hogy van egy német anyanyelvű klubtagja, akinek nagyon fontos, hogy olyan társat találjon, aki feltétel nélkül elfogadja, hogy a fia közelében szeretne élni, mert folyamatosan gyermeke fejlődésének részese kíván lenni.

A klasszikus értékrendnek megfelelően az úr felhívott telefonon. Tört magyarsággal kezdte a beszélgetést, majd egészen megkönnyebbült, mikor anyanyelvén válaszoltam. Azóta már több mint két év is eltelt, és mi még mindig olyan örömteli napokat tudhatunk magunknak, mint az ismerkedésünk elején. Ismerőseim, barátaim csodálattal néznek, hogy milyen boldog és kiegyensúlyozott lettem ismét.

Köszönöm Adrien a lelkiismeretes, odaadó munkádat. Kívánom, hogy még nagyon sok hozzánk hasonló kapcsolat kialakulásában segédkezz erőben, egészségben, mert nagyon sok embernek szüksége van a segítségedre, hogy minél többen megtaláljuk a boldogságot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése