-

2016. március 8., kedd

5 lépés az újrakezdés jegyében

Újszerelm és újrakezdés. Sokféleképpen nevezhetjük azt, amikor hosszú kihagyás után megpróbálunk újra nyeregbe kerülni, felvenni a fonalat és visszarázódni a randizás világába vagy újrakezdeni az életünket...



5 lépés az újrakezdés jegyében


Az újrakezdés azokat is érintheti, akik már párkapcsolatban élnek, de szeretnék felfrissíteni a jól megszokottat, új lendületet adni a kettőjük viszonyának.

Akár egyedülálló vagy, akár párkapcsolatban élsz, ezzel az 5 tippel garantáltan célba érhetsz.

Engedd el a múltat:

Lehet, hogy nem is tudsz róla, de lehet, hogy egy múltbeli sérelem, egy lezáratlan ügy miatt nem találsz párt vagy a már meglévő kapcsolatodat nem tudod jól megélni, esetleg ezért vannak konfliktusaitok. Először rá kel jönnöd, hogy mi ez a gát, ha ez megvan, akkor gondold át miért bánt téged annyira ez az esemény és tedd meg a feloldáshoz szükséges lépéseket. Ha beszélned kell ehhez egy exeddel, akkor vedd fel vele a kapcsolatot és kérdezz bátran, ha esetleg a családi háttered miatt van, akkor beszélj velük.

Tedd azt amit szeretnél:

Előfordult mostanában, hogy valamit nem engedtél meg magadnak, mert azt gondoltad, hogy nem érdemled meg? Hiba volt, úgyhogy most gyorsan hozd helyre a tévedést és kényeztesd magad. Bármi is legyen vágyad tárgya, tegyél lépéseket azért, hogy elérd. Ezek lehetnek kis lépések is, csak érezd, hogy haladsz, ne pedig azt, hogy halogatsz mindent. A majd holnap megcsinálom nem túl egészséges hozzáállás.
Élvezd az életet:

Ha olyan dolgokat csinálsz, amit szeretsz és élvezel, akkor nemcsak te leszel boldogabb, hanem a környezetedben élők is. A vidámság mindig új embereket vonz az életedbe... Lehet, hogy pont az Igazit.
Álmodozz:

Lehet, hogy már sokszor hallottad, az is lehet, hogy nem hiszel benne, pedig nagyon hasznos lehet, ha időt szánsz arra, hogy mit szeretnél elérni. Naponta legalább egyszer tarts egy kis szünetet és gondold át, hogy mit szeretnél bevonzani az életedbe. A boldog és sikeres embereknek mindig megvan a magukra szánt idejük minden egyes nap, ilyenkor eltervezik mit szeretnének és milyen lépéseket kell tenniük azért, hogy elérjék a céljaikat.
Hidd el, hogy sikerülni fog:

A leggyakoribb probléma az, hogy egyszerűen nem hiszünk abban, hogy el tudunk érni valamit, így már a gondolat megszületése előtt el is temetjük az ötletet. Ha több figyelmet és energiát fordítasz valamire, amit szeretnél elérni, akkor előbb vagy utóbb sikerülni fog. Hidd el, bízz magadban és, ami a legfontosabb, légy türelmes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése