-

2016. február 17., szerda

Hova menjetek randizni, ha rossz az idő?

A rossz idő nem lehet a romantikus első randik akadálya. Ha Te is aktív társkereső vagy, akkor nem árt a tél utolsó napjaira készülnöd pár ötlettel, ami eső- és akár hóálló is.




Szerencsére hamarosan jön a tavasz, a meleg, napsütéses idő úgyhogy nem sokáig kell ezekre az ötletekre hagyatkoznod, de mostanában még úgy tűnik, hogy nem kedvez az időjárás a társkeresőknek. Szóval olvass tovább és válaszd ki, hogy hol fogsz találkozni a kiszemelteddel.

1. Beszéljétek meg előre, hogy van-e olyan program, amit mindkettőtöket érdekel. Lehet ez akár egy kiállítás, ha sportosabbak vagytok akkor akár egy falmászás. De egy különleges étterem vagy cukrászda kipróbálása is. A közös érdeklődési kör így előre le lesz szűkítve egy helyre és a tapasztalataitokat is át tudjátok beszélni, hiszen mindkettőtök először jár az adott helyen... Így a kínos csendtől sem kell tartanotok.

2. Egy közös táncóra sem rossz ötlet, de mindenféleképpen egyeztessetek erről, nehogy bármelyikőtöknek is kényelmetlen legyen a szituáció. Fontos, hogy olyan műfajú órára menjetek, amit még egyikőtök sem ismer, így azonos szintről indulhattok. A fizikai kontaktus sok hölgyet zavarba ejt első alkalommal ezt a feszültséget oldhatja, ha olyan órát választotok, ahol cserélődnek a párok.

3. Senki sem mondta, hogy bent kell csücsülnötök egy könnyed esőben. Ha mindketten eléggé bevállalósak vagytok, akkor kint is eltölthettek egy órácskát élvezve az esőszagot vagy számolva a távoli villámokat.

4. Egy közös videojátékozás, persze, csak akkor, ha mindketten szeretitek, feltüzelheti a kedélyeket. Állítólag a versengés felpezsdíti a randikat, úgyhogy üljetek be valahova és rajta!

5. Ha szeretitek a zenét, esetleg megegyezik az ízlésetek, akkor megnézhetitek a kedvenc együtteseteket egy koncertjükön. Egy kis beszélgetésre is lehetőségetek van előtte vagy utána, koncert közben pedig átadhatjátok magatokat a zenének.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése