-

2016. február 16., kedd

A legjobb randiötletek férfi társkeresők szerint

Az első pár találkozás célja az, hogy jobban megismerjétek egymást, ezért a mozizást, a különböző előadásokat tartogasd későbbre. Ha első randi akkor válogass az alábbi ötletek közül, amiket gyakorlott társkereső szakemberek is ajánlanak.


 

Azon túl, hogy egymás megismerése, az egymásra hangolódás a cél, fontos az is, hogy lenyűgözd a hölgyet, akit elhívtál. Minél ötletesebb és merészebb a randi, minél inkább a sablonos kávézáson vagy mozizáson túlmutató, annál inkább van esélyed arra, hogy jó benyomást kelts és emlékezetessé varázsold a találkát.  Ezekkel az ötletekkel garantáltan elbűvölöd mindegyik társkereső nőt:

Reggeli kávé

Találkozzatok reggel egy kávéra, beszélgessetek és indítsátok jól a napot. A reggeli találkák legnagyobb előnye, hogy ha nem vagytok egymásnak szimpatikusak, akkor könnyen le tudtok lépni, mert van mire fogni…
 
Közös bowling parti

Szórakoztató, izgalmas, oldja a feszültséget. Tudtok beszélgetni is, mégis ha beállna a kínos csönd, azt feloldhatja a játék. Sőt, egy-két érintés is belefér, ha a randipartnered még nem játszott és meg kell őt tanítanod.
 
Közeledik a tavasz, irány a szabadtér

Lassan vége a télnek, ha nem esik lehet is menni a szabadba. Nincs jobb és izgalmasabb randihelyszín a vidámparkoknál vagy az állatkerteknél. Egy kiadós séta, élmények, rengeteg beszédtéma, úgyhogy garantáltan megtudhatjátok egymásról a legfontosabb dolgokat.
 
Séta a parkban

Ha egy rövid időre kisüt a nap elmehettek a kedvenc parkodba vagy sétálhattok a kedvenc városrészedben. Megmutathatod neki, hogy miért is szereted annyira ezt a helyet, vihetsz neki egy forró kávét vagy teát, sétálhattok, etethettek kacsákat vagy akár fára is mászhattok. Ha pedig elered az eső akkor még mindig be lehet húzódni a legközelebbi fedett helyre vagy felajánlhatod neki a tartalék pulcsidat, amit magaddal hoztál. Így megvan az ürügy a második találkához is.
 
Extrém sport

Férfi legyen a talpán, aki el mer hívni egy nőt első találkozóra egy közös ejtőernyőzésre. Nem mindenki érzi jól magát az első alkalommal egy ilyen szituációban. De ha sikerül kiviteleznetek egy ilyen randit, akkor garantáltan ledőlnek a belső korlátok és utána egy őszinte beszélgetésben lehet részetek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése