-

2016. január 19., kedd

Hogyan randizz 10 egyszerű lépésben

Könnyen válhat a párkeresés rémálomszerűvé, a sok randi, vacsora és közösen elfogyasztott ital azokkal a jelentkezőkkel, akik valahogy nem illenek hozzád... Pedig élvezni is lehet a keresgélés időszakát, íme 10 tipp amivel feldobhatod a párkeresőzést.









  1. Ha csak egy helyen keresed akkor jelentősen leszűkíted a lehetőségeidet. Képzeld el mi történik akkor, ha csak az online társkereső oldaltól várod, hogy bemutasson álmaid partnerének és ráadásul még el sem mész mindegyik személyes találkozóra, mert a fényképe alapján nem szimpatikus. Mi van, ha akkor szalasztod el a nagy Ő-t?
  2. Senki sem ismer annyira, mint a barátaid. Kérd ki a véleményüket a rand után, beszéld meg velük, hogy mi csúszhatott félre szerintük és beszéljetek őszintén arról, hogy te kit is keresel.
  3. Válaszd az igényeidnek leginkább megfelelő társkereső oldalt. Manapság az internet nélkül egy lépést is alig tudunk megtenni. Lehet csodálatos dolog is az online ismerkedés, de ha rossz oldalon regisztrálsz, akkor egy idő után eleged lesz az egészből.
  4. Az első benyomás nagyon fontos. De ez az állítás szinte csak a személyes találkozókkor állja meg a helyét. Egy kép vagy egy levél alapján ne ítélj meg senkit, inkább a minél előbbi személyes találkozót szorgalmazd.
  5. Ne játszd meg magad, ne akarj lazának tűnni, főleg akkor, ha nem vagy az. A párkeresésnél sokan értékelik az őszinteséget, különösen azok, akik már hosszabb ideje randiznak. Csak az őszinteség lehet célravezető.
  6. Nem minden mondatra igaz, hogy jobb kint mint bent. Egyszerűen vannak olyan dolgok amiket nem jó ha megosztasz már az  első randin. Persze, őszintének kell lenni, de ez nem azt jelenti, hogy rögtön felfeded a másik előtt, hogy miken mentél keresztül eddigi próbálkozásaid alkalmával, vagy, hogy mit gondolsz valójában az exedről…
  7. Kutatók szerint ha azonos szavakat, kifejezéseket használtok akkor nagyobb valószínűséggel lesztek szimpatikusak egymásnak, sőt akár tartósabb is lehet a kapcsolatotok.
  8. Figyeld meg merre kalandozik a randipartnered tekintete. Ha az arcodat figyeli akkor nagyobb valószínűséggel akar majd komoly kapcsolatba kezdeni veled.
  9. Bár arról volt szó, hogy kérd ki bátran a barátaid tanácsát, arra azért figyelned kell, hogy ne befolyásoljanak túlzottan, főleg akkor ne, ha személyesen nem ismerik az illetőt, aki fölött ítéletet mondanak.
  10. A legfontosabb: ha nem sikerül, akkor lépj tovább és folytasd a keresést. Nem szabad feladni, a Cronos tagok is így gondolják...Azok, akik nem adták fel később megtalálták az Igazit.

Forrás: Womenshealth

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése