-

2016. január 20., szerda

9 ok, amiért egy férfi félrelép

Elég körbenézni az ismerőseink és a barátaink körében, hogy lássuk, sokszor a férfiak (sem) a hűség mintapéldányai. Lehetetlen megfejteni, hogy miért olyan nehéz ellenállni a csábításnak, mert minden helyzet más és más, meg persze minden párkapcsolat is. Ezért csak arra vállalkozhatunk, hogy leírunk 9 helyzetet, véleményt a férfiak tolmácsolásában.






Íme tehát kilenc megtörtént eset, ha tudni akarod, hogy ez a kilenc férfi miért döntött úgy, hogy félrelép, akkor olvass tovább.

1. Nagy a csábítás:

„Nagyon sokáig egy olyan csajba voltam belezúgva, aki a barátságnál nem akart többet. Végül teljesen feladtam a dolgot, és egy komoly kapcsolatot kezdtem egy másik lánnyal. Aztán pár hónap múlva az ex-havercsaj felhívott, bevallotta, hogy érez valamit irántam, végül pedig a lakásán kötöttünk ki. Egyszerűen nem tudtam ellenállni, azóta pedig folyamatosan bűntudatom van, ráadásul egyikükkel sem beszélek már.”

2. Édes a bosszú:

„Miután a barátnőm bevallotta, hogy megcsalt, kiviharzottam a lakásból, és elmentem inni a haverokkal. Jó néhány pohárral később már egy volt csajommal sms-eztem, majd pár óra múlva már nála voltam. Másnap szakítottunk a barátnőmmel, de valahogy úgy érzem, jó okom volt megcsalni őt, és bosszút álltam.”

3. Kell valami elfoglaltság:

„Hogy őszinte legyek, egyszerűen nem voltam felkészülve arra, hogy a hátralévő életemben már csak egy nővel szexelhetek. Megesik az ilyen.”

4. Csak mert jó buli:

„Egyszer elmentem egy partiba, de a barátnőm nem tudott velem jönni. Nagyon jó volt a hangulat, ittunk és kipróbáltam néhány más dolgot is. Szinte csak arra emlékszem, hogy elöntött az érzés, hogy szeretem az egész világot, majd pedig reggel arra eszméltem, hogy lefeküdtem egy másik lánnyal. A másnaposságtól és a bűntudattól ráadásul a gyomrom is felkavarodott, ami miatt egész nap alig bírtam mozdulni.”

5. Azok a régi szép idők...:

„Tudom, az egész szörnyen hangzik, pont, mint egy kicsit sem vicces romantikus film sztorija. Nemrég hazautaztam a 10 éves osztálytalálkozómra, ahol a régi csajom is ott volt. A találkozás pedig túlságosan is jól sikerült, annyira, hogy teljesen összegabalyodtunk.”

6. Berúgtam:

„A tavaszi szünetben a barátnőm nem volt velem, én pedig lefeküdtem egy idegen lánnyal. Hogy miért? Mert túl sokat ittam, és mert egy hülye vagyok. Tényleg.”

7. A távkapcsolat veszélyes:

„Nagyon messze költöztünk egymástól a barátnőmmel, és tudtuk, hogy nehéz lesz, de meg akartuk próbálni. Már néhány hónapja nem láttam őt akkor, és hát mit mondjak, eléggé ki voltam éhezve a szexre, amikor az egyik meló utáni buliban összejöttem egy munkatársammal. Egyszerűen csak hiányzott az intimitás.”

8. Már nem szerettem a barátnőmet:

„Találkoztam egy olyan lánnyal, akivel jobb volt, mint a barátnőmmel. Mondhatnám, hogy a kapcsolatunk már egy ideje rossz volt, de ez nem teljesen igaz, inkább csak egy kifogás lenne. Ha tényleg férfi lettem volna, előbb szakítok vele.”

9. Szex-elvonón:

„A barátnőm nehéz időszakon ment át, depressziós volt, vagy valami hasonló. Próbáltam támogatni, és mindenben mellette lenni, de ő nem akart velem lefeküdni. Nekem viszont hiányzott a szex. Végül megcsaltam, de mint később kiderült, ő már hosszú ideje félrekacsintgatott valaki mással. Hogy lehet, hogy ettől a bejelentéstől ráadásul jobban éreztem magam?”

Forrás: cosmopolitan.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése