-

2015. december 23., szerda

Üzenet minden társkereső férfinak

Tapasztalataink szerint a férfiak kevesebb randitippet olvasnak, pedig néha pont ők azok, akik olyan hibákat követnek el, amivel végképp elriasztják a nőket. Azért, hogy ez ne így legyen olvasson tovább minden hímnemű társkereső.




Sokszor megtörtént már, hogy a férfiak félreértették a nők jelzéseit és már az első randi után úgy gondolták, hogy zöld utat kaptak, nyert ügyük van és menthetetlenül beléjük szeretett a lány. Sajnos ez nem ilyen egyszerű...

Amivel mindent el lehet rontani az sok hölgy szerint a túl korai csók. Nem szabad ragaszkodni hozzá és nyomulósnak lenni ez ügyben. Az első randin általában senki sem várja el, hogy bármilyen testi érintkezés történjen. Itt inkább a szavakon, egymás megismerésén van a hangsúly.

Az első csók időzítését tehát jól meg kell fontolni, inkább azt mondanánk, hogy az első pár randin csak jelezd neki a szimpátiádat, legfeljebb arcra puszival búcsúzz. És figyeld a jelzéseit, a testbeszédét, ha tartja a távolságot, akkor még nem érkezett el az ideje a csóknak, de ha az apró érintésektől nem húzódik el, akkor léphetsz.

A legtöbb nő szereti megismerni a randiparnterét minél jobban, mielőtt bármi történne. Ezt illik tiszteletben tartani, különben egy valóban jól alakuló randit, akár egy kapcsolatot teszel tönkre.

Forrás: YourTango

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése