-

2015. november 10., kedd

A tested üzen, ha ő az igazi

A tested hamarabb tudja, hogy ki az igazi, még mielőtt az agyaddal felfoghatnád. Ha szeretnéd megfejteni az üzenetét, akkor tedd fel magadnak ezt az öt kérdést és máris tisztábban fogsz látni a kiszemelteddel kapcsolatban.

 


1. Melegség jár át és nyitottnak érzed magad, amikor látod, vagy inkább kiráz a hideg?

Egy jó beszélgetés, egy kellemes találkozás olyan mintha nyakig elmerülnél egy forró fürdőben. Érzed a kellemes bizsergést a bőrödön... Míg ha valaki olyannal találkozol, akivel kapcsolatban negatív megérzéseid vannak, azt a tested is tudtodra adja. Egy enyhe szorítás a gyomrod környékén vagy a hideg végigfut a hátadon, amikor hozzád ér, semmiképpen sem vehető jó jelnek...

2. Ha már a szexnél tartotok, hogy érzed magad közben?

Úgy érzed, hogy a tested megnyílik vagy inkább elzárkózik a közeledéstől? Néha azért zárkózunk el, mert, habár szimpatikusnak tartjuk, szexuálisan mégsem vonzódunk hozzá. Az is lehet, hogy még nem érzed úgy, hogy ismered őt eléggé ahhoz, hogy a szex legyen a következő lépés. Gondolkozz el azon, hogy mire lenne szükséged, hogy elengedd magad. Nagyobb biztonságra? Nem érzed, hogy kötődtök egymáshoz? Vagy egyszerűen valamiért még nem tudsz megbízni benne?

3. Később visszaemlékezve milyen érzéseid vannak vele kapcsolatban?

Ha még csak az első pár találkozáson vagytok túl, akkor próbáld ki, hogy a randi után hazaérve, kényelmesen elhelyezkedsz és visszaidézed magadban a találkozó főbb momentumait. Ezeket akár le is írhatod, majd idézd vissza, hogy a tested milyen jelzéseket küldött a különböző pillanatokban.

4. Ugye nem hagyod figyelmen kívül, amit a tested üzen?

Írd le, hogy mit mondasz magadnak, hogy eltereld a figyelmedet a tested jelzéseiről. Aztán próbáld meg nem elnyomni ezeket az üzeneteket. Az olyan gondolatok mint például, a "túl érzékeny vagyok”, “jobban kellene próbálkoznom”... Ezekkel mind a bizonytalanságot akarod elodázni, pedig lehet, hogy egyszerűen csak tovább kellene lépned.

5. Oszd meg az érzéseidet nyíltan…

Figyelj arra, hogy magaddal és a randipartnereddel is legyél őszinte az érzéseiddel kapcsolatban. Vállald fel őket bátran, hosszú távon valószínűleg úgysem lenne a kapcsolatból semmi, ha tiltakozik a tested ellene. Vagy csak még nem állsz rá készen...

Forrás: YourTango

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése