-

2015. október 22., csütörtök

Mit kell tenned, ha tényleg meg akarod találni a szerelmet?

Néha azt gondoljuk elég regisztrálni egy, vagy esetleg több társkereső oldalra és a tökéletes nő vagy férfi az ölünkbe hullik. Talán nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy nem ilyen egyszerű a dolog.



Szóval nem elég ha regisztrálsz egy online társkeresőre vagy hagyod, hogy az ismerőseid megpróbáljanak összeboronálni valakivel. Ha csak ilyen látszatpróbálkozásokat teszel, akkor előbb vagy utóbb, akár több randi után megállapíthatod, hogy nincs egy normális nő vagy férfi odakint…

Mielőtt azt hinnéd, hogy mindent megteszel, mégsem talál rád a szerelem, vagy csak bajban vagy mert nem tudod, hogyan kellene jobban csinálnod, akkor segítünk.

Kezdjük az alapoktól, ahhoz, hogy sikeres legyél a párkeresésben először magadat kell rendbe tenned. Ez vonatkozik a külsődre és a belsődre egyaránt. Tehát nézz a tükörbe és tedd föl magadnak a kérdést: vonzó vagyok?

Sokszor egy múltbéli csalódás fogja vissza az embereket a párkereséstől. Ha szeretnéd újrakezdeni akkor csak annyi a dolgod, hogy felállsz, leporolod magad és folytatod tovább. Ne hagyd, hogy az önbizalmad rovására menjen a múlt, lásd reálisan magad. Sokat segíthet, ha hozzád közelálló emberekkel átbeszéled, hogy ők mit is gondolnak rólad. Fontolj meg minden egyes szót és a negatívumokat fogd fel építő jellegű javaslatként.

Ne feledd, hogy az első találkozáskor az első 30 másodperc a legmeghatározóbb, hogy ebben a rövid időben milyen benyomást gyakorolsz a másikra, az csak rajtad múlik. Fontold meg azt is, hogy te mit szeretnél vinni a kapcsolatba és ne feltétlenül arra koncentrálj, hogy mit akarsz kapni.

Ezen kívül öt dolgot tehetsz azért, hogy gyorsabban találj párt:

1. Különítsd el magadban, azt, hogy a környezeted mit vár tőled, attól, hogy te mit szeretnél. Az utóbbi érzésre hagyatkozz.

2. Őszintén valld be magadnak, hogy a legjobb formában vagy-e a társkereséshez vagy nem. Ha nem, akkor próbáld meg a legjobbat kihozni magadból vagy halaszd el a keresgélést.

3. Vess egy pillantást a múltadba, de ne ragadj ott. Elemezd a történteket és tanulj belőlük.

4.Lásd reálisan magad, ne legyél kishitű, de a hibáidat ismerd el.

5. Állj hozzá pozitívan. A folyamatosan siránkozó emberek nem vonzóak



Forrás: YourTango

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése