-

2015. április 15., szerda

Oké vagy nem oké a színlelt orgazmus?

Nem meglepő módon egy népszerű női magazin, a Cosmopolitan tette fel a kérdést olvasóinak. Az a megdöbbentő eredmény született, hogy a nők 67%-a színészkedett már az ágyban.

Két dolog miatt vetemedhet arra valaki, hogy színlelje az orgazmust. Vagy azért, mert annyira szeretni a partnerét, hogy éreztetni akarja vele, hogy minden téren kielégíti, vagy azért mert annyira szeretne túlesni az együttléteken, hogy inkább tetteti a végét. Persze, a nőknek könnyebb dolguk van ez ügyben. De annak ellenére, hogy azt gondoljuk ez csak a gyengébbik nem fenségterülete, esetenként a férfiak is a könnyebb utat választják. Igaz, az ő esetükben ez az arány csak 28%-os.


A férfiak esetében a fő indok az, hogy ne bántsák meg a partnerüket, de az is szerepet játszhat a tettetésben, hogy kifáradnak az aktus közben, de ezt nem merik bevallani.

A probléma a régi, a kérdés új, ami a kutatást végzőket is foglalkoztatta. Vajon mennyire káros ez a jelenség a kapcsolatra? Az kiderült, hogy a megkérdezettek nagy százaléka jó ötletnek tarja a színlelést, még akkor is, ha tudja kárt okoznak vele.

Ha kiderül a játék, akkor az alaposan megtépázza a bizalmat, arról nem is beszélve, hogy ha csak tettetitek az orgazmust akkor esély sincs arra, hogy valaha is jó lesz a szex, hiszen nincsenek meg a szükséges információk ahhoz, hogy közösen jobbá tehessétek.



Forrás: The Guardian


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése