-

2015. április 23., csütörtök

A társkerső profilom (ha őszinte vagyok)

Bár a Cronos Társkereső tagjai azt mondják nem szoktak hazudni az adatlapjukon, Judy Silk, blogger és újságíró leírta, hogy az ő  bemutatkozása hogyan is nézne ki, ha minden egyes pontaban őszintén nyilatkozna. Kiemeltük a cikkéből a legfontosabb füllentéseket.


Örök közhely, hogy a párkeresők profiljai tele vannak hazugságokkal, senki sem őszinte. Mi inkább azt tapasztaljuk, hogy inkább a kisebb füllentéseket szeretitek és gyakran ezeket nem is értékelitek úgy, hogy a valóság torzításai lennének. Judy Silk például ezt írná, ha teljesen őszinte lenne.


“Csak szeretném túlélni a társkeresést…”: kemény világ a társkeresés, főleg, ha online műfajban űzi az ember. Persze, csak kevesen kötik a másik orrára, hogy elege van az egészből és csak szeretné túlélni.

“Sok férfival voltam csak, hogy egy kis melegséget kapjak”: főleg a fiatalabb korosztályra jellemző, hogy a szexet azonosítják a gyengédséggel, a törődéssel. Lefekszenek szinte bárkivel, aki a törődés látszatát kelti velük. Azt persze, nem kommentálnánk, hogy mit gondolunk azokról, akik kihasználják ezt a helyzetet...

“A tökéletes randi szerintem…”: Eljössz, beszélgetünk, a férfi fizet és nem várja el a nőtől, hogy megalázkodjon. Ennyi. De ezt egyik nő sem meri kiírni az adatlapjára.

“Az exemet keresem benned.”: Ki vallaná ezt be? Sokszor magad sem tudsz róla, hogy még nincs elvarrva minden szál, folyamatosan a volt kapcsolatoddal hasonlítod össze az úja.

Forrás: Huffingtonpost

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése