-

2015. március 3., kedd

Nem csak férfiként kell érteni a bókokhoz

Rég elmúltak azok az idők, amikor csak a férfiak adhatták a nők tudtára az érzéseiket, bókolhattak és flörtölhettek szabadon. Egy nőnek is tudnia kell, hogy milyen szavakkal csavarhatja még inkább az ujjai köré a kiszemelt férfit.


A szavaknak hatalmas erejük van, egy hosszú távú kapcsolatban megédesíthetők velük a mindennapok, az ismerkedés, a randizás fázisában pedig tőlük szikrázhat körülöttetek a levegő.

“Bárcsak itt lennél.”

Ki ne szeretné érezni, hogy mennyire szükség van rá? Ez leginkább a hosszútávú, elkötelezett párkapcsolatokban fontos.

“Csak egy pillanat műve volt…”

Elsőre túlzásnak tűnhet egy ilyen típusú üzenet, de ha valóban úgy érzed, hogy a kiválasztottaddal a kapcsolatod másként alakult mint előtte bármikor, hogy tényleg első pillanattól érezted a különbséget, akkor miért ne hozhatnád a tudtára.

“Ha a szemedbe nézek egy olyan világot látok, aminek a részese akarok lenni.”

Mivel ez már egy fajsúlyosabb üzenet, nem feltétlenül a második randin kell előhozakodnod vele. Inkább akkor használd, ha már biztos, hogy mindketten komolyan gondoljátok.

“Biztonságban érzem magam melletted”

Hagyományosan a férfiak arra vannak programozva, hogy szeretik, ha óvó, védő szerepet tölthetnek be. Különösen akkor fontos ezt a párod tudtára hozni, ha korábbi kapcsolataidban már csalódtál, de most újra nyitottnak érzed magad.

“Tőled mindig jobb kedvem lesz”

Egy párkapcsolat is, akárcsak az élet, hullámhegyekből és hullámvölgyekből áll. Az, hogy melletted van valaki, aki könnyen elűzi a viharfelhőket, az egy hatalmas érték, amit mindenféleképpen tudnia kell annak is, aki ezt nyújtja neked.

“Örülök, hogy kikötöttünk egymás mellett”

Vannak kapcsolatok, amik nehezen indulnak, egy idő után pedig elkezdünk túllátni a rózsaszín felhőn. Ha ezen a szakaszon továbblendütetek, akkor ott valami már elkezdődött. Tudnia kell a párodnak, hogy értékeled az erőfeszítéseit és azt is, hogy kitartott melletted akkor is, amikor éppen egy hárpia voltál.

“Izgalmas, értékes és érdekes embernek tartalak.”

A férfiak imádják ha legyezgetik a hiúságukat, főleg ha az okosságukat és a rátermettségüket dícsérik. Ráadásul ez egy olyan bók, amit a kapcsolat elején, az ismerkedés fázisában is el lehet sütni.

Forrás: YourTango

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése