-

2015. március 4., szerda

Tökéletes profil, garantált siker

Nem, most nem arról lesz szó, hogy egy jól megválasztott képpel már a regisztrációtól számított második napon randizni fogsz. Azt már sokszor hangsúlyoztuk, hogy az internetes ismerkedéshez is idő és türelem kell. És persze olyan praktikákra, amikkel megkönnyítheted a dolgod. Ez utóbbiban segítünk most.



Az online profilokat komolyan górcső alá vette egy kutatópáros, Khalid Khan és Sameer Chaudhry és hat megállapítást tett, amivel szerintük javítani lehet az interneten ismerkedők esélyeit abban, hogy minél hamarabb sikeresek legyenek.

Beszélő név

Válassz az ABC elején szereplő betűk közül. Ha megjelenési nevet választasz, akkor inkább olyan becenévvel rukkolj elő, ami az ábécé elején szereplő betűvel kezdődik és hanyagold a végén lévőeket.

Le a negatív szavakkal

Ez az aranyszabály érvényes a bemutatkozó szövegekre, az üzenetekre és a becenévre egyaránt.

Használj cinkos, flörtölő kifejezéseket

Kíváncsi vagy, mi az az öt szó, ami azoknak az embereknek a profilján szerepelt a leggyakrabban, akik felfüggesztették a tagságukat, mert párt találtak? A kutatók összegyűjtötték őket, ezek a mozgalmas szavak a szerelem, az élet, az idő, a barátság és a zene. Úgyhogy használd őket bátran és sokszor.

Tűnj ki a tömegből!

Fontos, hogy a profilod már elsőre figyelemfelkeltő legyen. Lehetsz vicces, okos, egyedi, az a lényeg, hogy kitűnj a tömegből már a kezdetektől fogva.

Piros a titok

Viselj pirosat, ez különösen a nőkre igaz. A férfiak rendkívül vonzónak találják ezt a színt. Nem véletlenül, hiszen szinte minden árnyalata figyelemfelkeltő és csábító.

Mindennapi szavak

Nem kell túlcifrázni, legyen a bemutatkozód olyan, hogy mindenki szótár nélkül megérthesse. Ami a nőket illeti, a pasik még mindig szeretik elsőre felvenni a kapcsolatot, ezért fontos, hogy minél átláthatóbb és érthetőbb legyen a bemutatkozód.

Forrás: YourTango 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése