-

2015. március 16., hétfő

Interjú Lévai Gabival: Új Cronos iroda a térképen

Újabb irodával bővült a Cronos hálózata. Új szakértőnket, Lévai Gabit arra kértük, hogy meséljen arról, hogy ő miben tud segíteni a hozzá fordulóknak.


Miért döntöttél úgy, hogy a társközvetítéssel fogsz foglalkozni?


Elsősorban azért, mert magam is társat keresek. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy mások segítségére lenni ebben a nehéz feladatban nagy öröm lehet.

Szerinted miben adhat többet az irodai szolgáltatás a különböző internetes felületeknél, vagy applikációknál?

Annál több garanciát már nem adhatunk az ügyfélnek, mint a személyes megbeszélések, ahol az álmai társát festheti le nekünk az ügyfél. Itt részleteiben ki tud térni arra, hogy mi az, amit elfogadni, tolerálni tud, vagy esetlegesen mi az, ami számára biztosan kizáró ok. Az igazi szándék az irodai szolgáltatással válik egyértelművé, addig lehet csak időtöltés is a társkeresés, önigazolásra várva, amolyan pótcselekvés...

Mit gondolsz, milyen tulajdonságaid tesznek alkalmassá arra, hogy helyt állj ezen a pályán?

Jó kommunikációs készség, rengeteg mosoly és határozottság. Emellett szerencsére képes vagyok mások érdekeit teljesen szem előtt tartva cselekedni.

Mik a legnagyobb problémák mostanában a párkeresés területén?

Időhiány, csalódás, félelem és önbizalomhiány.

Korábban milyen területen tevékenykedtél. Hogyan kapcsolódik ez össze a társközvetítéssel?

Tizennyolc éven keresztül egy áruházban volt fehérnemű és bőrdíszmű üzletem, amit kiegészítettem egy másik, női-divatáru bolttal. A sok száz vevővel, különböző életkorban és nemben. olyan, már-már pszichológus-tanácsadó szerep volt az enyém, amiben mindenféle szituációt kezelnem kellett. Lehetett az csak egy egyszerű dicséret a vevő felé, de sokszor meg kellett hallgatnom a problémáikat is, majd tanácsot adni.

Kiknek és miben tudsz segíteni?

Segíteni, javasolni véleményem szerint lehet. Meggyőzni és az álláspontunkat alátámasztani jó érvekkel kötelező. Garanciát a vágyott társra nem adhatunk, de helyes irányt a megoldás felé biztosan.


Cronos Dél-Pest elérhetőségei:

Lévai Gabriella

társkeresési szakértő

e-mail: delpest@ctk.hu
mobil: +36204284815

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése