-

2015. január 13., kedd

Veronika válaszol: Úgy érzem, hogy beleroppantam

Zsolt már tíz éve keresi a párját, levelére, amiben leírja, hogy gyakran válaszra sem méltatják és sokszor férjes hölgyek veszik fel vele a kapcsolatot, Veronika válaszol.


Kérdés:


Már nagyon hosszú ideje keresem a párom, de még mindig nem jártam sikerrel, és úgy érzem, 
hogy beleroppantam ebben a dologba. Én is tagja vagyok a Cronosnak de akiknek írok, gyakran még csak el sem olvassák a leveleimet. Eddig azt hittem, hogy az internetes társkeresés működhet...
De én  például mindig olyan hölgyeket fogok ki akiknek van párjuk.
Ebben nagyon elfáradtam több mint tíz évem ment eddig rá. Én már nem hiszek a sok okos megjegyzésben, hogy rossz helyen keresek meg, hogy majd jön az igazi, egyszer csak bekopog az ajtómon.
Én rendesen dolgozok, széles látókörű vagyok és józan életet is élek. 
Mi lehet az én hibám? Hogy tudnék szeretni? 

Válasz:

Sajnos ilyen kevés információ alapján, amit írt nagyon nehéz személyre szabott tanácsot adnom, persze megértem az elkeseredését.
Több lehetséges pont is van ilyenkor, amin megbukhat a történet:
- valami a levél szövegében nem váltja ki a hölgyekből a válasz szándékát
- nem szimpatikus esetleg az adatlapja, fotója
- nem a megfelelő hölgyeket választja ki
- az adott nőknek vannak olyan elvárások a fejükben a férfiakkal szemben, amelyekből valamelyiknek ön nem felel meg (az már másik kérdés, hogy ezt elég nagy hiba egy adatlap, levél alapján eldönteniük).

Én arra biztatnám, hogy mindenképpen folytassa a keresést és a kezdeményezést. A biztosabb találat feltétele, hogy sok esélyt ad, sokfelé próbálkozik. Érdemes valamilyen csoportos elfoglaltságot, időtöltést nézni, ami nem csak a párkapcsolati ismerkedésre, hanem a barátszerzésre is jó terep (tánctanfolyam, edzőterem, mindenféle hobbi klubok, ismerkedős csoportos randik).

A helyzet részletesebb felméréséhez, megértéséhez, továbblépéshez a személyes tanácsadás folyamatát tudom ajánlani. Keressen bátran.

Üdvözlettel:

Kiss-Nemes Veronika

Önismereti, párkapcsolati tanácsadó, pszichológus



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése