-

2015. január 15., csütörtök

Új kapcsolatra várva: Így készülj az Igazi érkezésére

Tulajdonképpen mindannyian folyamatosan a szerelmet keressük, ez nem is kérdés. Az már sokkal inkább, hogy mit teszünk azért, hogy meg is találjuk és azért, hogy felkészüljünk rá. Nemcsak testileg, de lelkiekben is.

Lezárás

Egyedül akkor van esélyed egy sikeres, új párkapcsolatra, ha elengeded és lezárod az előzőt. Át kell vizsgálnod az összes múltbeli kapcsolatodat, hogy lásd, nem maradt-e valamilyen kötelék, érzelem, ami nehezítené a továbblépést. Ha még maradtak energiáid egy-egy lezáratlan ügyben, akkor lehetetlen az új kapcsolat felé fordulni.

Megbocsátás

Biztos vagy benne, hogy nincs benned düh valaki iránt? Vizsgáld meg magad is, megbocsátottál magadnak? Lehet, hogy még mindig mérges vagy az egyik exedre, aki megcsalt vagy magadra, amiért nem működött valakivel a dolog, akit nagyon szerettél. Egy egészséges párkapcsolathoz meg kell tisztítanod a múltadat.

Menj tovább

Mindenkit érnek csalódások, előfordulhat, hogy egy hatalmas szerelem valamiért nem működik. Mindketten hibásak vagytok érte és ezzel egy időben egyikőtök sem. Még ha ki is léptek egy ilyen klasszikus “se veled, se nélküled” drámából, az érzelmek még sokáig megmaradnak, pedig el kell engedni a másikat. 

Szerencsére még van időd, hogy fekészülj a nagy szerelem érkezésére, hogy végigrágd magad ezen a három ponton. Ne hidd, hogy ezek a tanácsok semmitmondóak, neked kell elindulnod az úton, hogy elmélyedhess a saját problémáidban, mi csak a kezdő lökést tudjuk megadni hozzá.

Forrás: YourTango

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése