-

2014. december 30., kedd

Sólyom Ági válaszol: Tényleg csak a külső számít?

Szerinted is mindenkit csak a külsőségek érdekelnek? Nem érkeznek válaszok a leveleidre? Gyakran vezet ez önbizalomhiányhoz, főleg az online párkeresők körében. Ági ezúttal egy ebből adódó problémára válaszol.


Kérdés:

Kedves Ági!

Huszonegy éves fiatal srác vagyok, most már 5 éve egyetlen egy párkapcsolatom sem volt. Sajnos, akikkel ismerkedni próbálok, nem vagyok szimpatikus. Több társkereső oldalon is próbálkoztam de semmi eredmény. Sőt, esetleg ha ráírok valakire, szimplán köszönök neki, semmi választ. Persze, sokan azt mondták menjek el bulizni, de nem vagyok bulizós és nem karok részeg, ittas csajokra hajtani... én az internetes ismerkedésnek vagyok a híve de egyszerűen senki nem akar ismerkedni velem. Valószínűleg a külsőmmel van a nagyobb baj. Sok oltást el kellet már viselnem a lánytól emiatt, és így persze az önbizalomhiány is közrejátszik. Én nem szeretnék úgy kinézni mint a mostani fiatalok. Ahogy észrevettem elég sok lány bukik az ilyen fiúkra de, hogy miért azt nem tudom.
Várom a tanácsát.

Válasz:

Kedves Kérdező!

Ön azt állítja, hogy valószínűleg a külsejével van a baj és sok lánytól kapott emiatt kritikát. Jó lenne ezt konkrétabban tudni, ugyanis az első benyomást mindenki a külső alapján alakítja ki magában a másik félről. Ha eddig jórészt elutasításban volt része, érdemes volna tudni, mi az, ami miatt nem találják vonzónak. Lehet ezen a tulajdonságon segíteni? Ha igen, rajta!

A másik: a bulizás nem egyenlő a mérték nélküli ivászattal. Az Ön értékrendjének megfelelő lányok nyilván nem lerészegedni járnak társaságba, hanem beszélgetni, táncolni, ismerkedni, netán játszani. Ilyen bulik is vannak, ezeket kellene keresni. Ha pedig nem talál, megcsinálni. A közösségi médiákon keresztül ma már villámgyorsan körbe lehet küldeni egy meghívót az ismerősöknek, természetesen alaposan megszűrve, kit is szeretne az ember a buliban látni. Nem inkább az a gond, hogy társaságban félénk, jobb szeret elbújni a monitor mögött és úgy ismerkedni? A párkapcsolati kommunikáció is tanulható, erről több információt itt talál.

Higgye el, nem minden lány bukik a lányos fiúkra! Ha van egy férfias megjelenésű, intelligens srác, az előbb-utóbb talál magának párt akár az interneten, akár személyes találkozás alkalmával.

Sok sikert!

Sólyom Ági

Párkapcsolati súgó


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése