-

2014. december 1., hétfő

Csak óvatosan az internetes ismerkedéssel

Sokan sokat beszéltek már az internetes társkeresés hátulütőiről, de a visszajelzések és a tapasztalataink alapján úgy gondoljuk, hogy nem árt az ismétlés. A lehetséges problémák ellenére, nem szabad elbizonytalanodni, mert az online forma az egyik legnépszerűbb megoldás a párkeresésre.





1. Válaszd a Neked leginkább megfelelő oldalt:

Ha volt már ismerősöd, aki regisztrált hasonló oldalakon, akkor érdemes kikérned a véleményét. Akkor sem szabad elbizonytalanodnod, ha fizetős az adott oldal, hiszen ez is egyfajta szűrőt jelent. Ma már minden társkereső specializálódott valamire, ha komoly kapcsolatot szeretnél, akkor ennek megfelelően válassz.

2. Gondold át, hogy mennyi információt adsz meg magadról:

A legtöbb oldalon elvégezhető egy-egy biztonsági beállítás. Érdemes ezeket áttanulmányozni és beállítani, hogy ne jelenjen meg minden felhasználó számára minden adat rólad. A legjobb, ha csak a nagyon fontosnak dolgokat írod le magadról, a többit ráérsz majd pár levélváltás után is megosztani az érdeklődőkkel.

3. Add önmagad!

Ha komoly kapcsolatot keresel, ekkor be kell látnod, hogy nincs értelme a nagyobb csúsztatásoknak a személyiségeddel vagy a testi adottságaiddal kapcsolatban, hiszen az első találkozásnál úgyis fény fog derülni a valóságra.

4. Tartsd szem előtt, hogy sokan nem az igazat mondják:

Legyél gyanakvó, sok a csaló az interneten. Bármennyire is tökéletesnek tűnik valaki a levélváltások után, inkább várd meg az első találkozást, mielőtt nagyon beleélnéd magad.

5. Találkozzatok minél hamarabb:

Sokan hónapokig leveleznek, chat-elnek és végül az első személyes találkozásnál szembesülnek vele, hogy egy álomképbe lettek szerelmesek.
Az egyéniségnek ugyanis csak nagyon kis hányada jut át az internetes kommunikációs csatornákon.
Ha néhány levél és üzenet alapján szimpatikus a másik, nem érdemes tovább húzni az időt, hanem jobb, ha egyeztettek egy személyes találkát.

6. Fő a biztonság:

Az első alkalommal mindenféleképpen nyilvános helyen találkozzatok. Ezenkívül jó, ha legalább egy ember tud rajtad kívül arról, hogy mikor, hol és kivel randizol. Ne ülj az első alkalommal a randipartnered kocsijába.
Próbálj minél több mindent kideríteni a másikról, mielőtt komolyabbra fordulnak közöttetek a dolgok.

Forrás: Fókuszban a Nő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése