-

2014. november 1., szombat

Sólyom Ágnes: Hogyan építs bizalmat? - 2. rész

A bizalom témakörét szinte lehetetlen egy cikk segítségével körüljárni. Sólyom Ágnes, párkapcsolati súgónk további tippekkel szolgál arra, hogy hogyan lehet elnyerni partnerünk bizalmát.

Legutóbb hat kulcsfontosságú pontot nevezett meg szakértőnk, most ezeket egészíti ki újabb három tippel:

7. Merj nemet mondani!

Természetesen hallgasd meg a partnered igényeit és ha nincs ellenvetésed, teljesítsd! De néha éppoly normális nemet mondani! Képtelenség mindig mindennek megfelelni és nem is kell. Ha világosan megszabod a határokat, érthetőek lesznek a játékszabályok, és ezzel a partnered elismerését és tiszteletét is kivívod. Ez pedig hozzájárul a bizalom megszilárdításához és életben tartásához.

8. Folyamatosan mélyítsd a kapcsolatodat!

Nem számít az életkor és, hogy mióta vagytok együtt, mindig van ok arra, hogy elmélyítsd a kapcsolatodat, ugyanígy alkalom is adódik rá. Ha könnyű idők jönnek, akkor azért, ha nehéz idők, akkor azért. Ha szembenézel a problémákkal és nem menekülsz el előlük, akkor az megerősíti a kapcsolatodat. Ha akkor is meghallgatjuk a másikat, amikor fájdalmas, amit mond, bebizonyítjuk, hogy a párunkért hajlandóak vagyunk tenni is. Ha nem így teszel, akkor egyenes az út a kapcsolat leépüléséig.

9. Bízz meg a partneredben!

Ha elvárod tőle, hogy megbízzon benned, alapvető, hogy te is megbízz őbenne. Ha kölcsönös a bizalom, akkor van esélyetek egy szeretetteljes, meghitt, boldog párkapcsolatra.

Sólyom Ágnes

Párkapcsolati súgó

További információk: Párharmónia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése