-

2014. szeptember 16., kedd

Szeretni valakit, aki szeret téged: nagyon jó - interjú M. Pál Katalinnal a Cronos Társkereső debreceni irodavezetőjével

M. Pál Katalin, a Cronos debreceni irodavezetője számára különlegesen jó érzést jelent, ha segítségével találhat egymásra két összeillő ember. 



Mióta foglalkozol személyes tanácsadással és miért választottad ezt a hivatást?

Jövőre lesz 10 éve, hogy egy véletlen folytán belecsöppentem a társközvetítés izgalmas világába. Mielőtt belevágtam, elmentem tájékozódni az egyik Cronos-irodába, ahová éppen akkor jött be egy fiatal nő. Boldogságtól sugárzó arccal mesélte az irodavezetőnek, hogy megtalálta a párját, mégpedig az ő segítségével. Az örömük átragadt rám, és úgy éreztem, hogy szívesen és odaadással végezném ezt a tevékenységet. Azóta már sokszor bebizonyosodott, hogy különlegesen jó érzés számomra, ha a segítségemmel talál egymásra két ember. Ezáltal én is részesévé válok egy kicsit a boldogságuknak.

Zömében kik fordulnak hozzád segítségért?

Elég színes a paletta. Elsősorban azok kérik a segítségemet, akik valóban társat, tartós kapcsolatot keresnek, akik nem kalandozni akarnak, és nem csak egy kis kikapcsolódásra, vagy egy laza hétvégére vágynak. Gyakran fordulnak hozzám olyanok is, akik nagyon elfoglaltak, a munkájukban nagyon sikeresek, netán közismertek, és a diszkréció nagyon fontos számukra. Én szívesen fogadok mindenkit, mert hiszem, hogy mindenkire vár valaki valahol.

Miben tudsz segíteni azoknak, akik hozzád fordulnak?

A legfontosabb talán az, hogy személyre szabottan próbálok segíteni. Mivel egy jól működő párkapcsolat – amire mindenki vágyakozik - a párválasztásnál kezdődik, ezért a legtöbben ehhez kérik – és kapják – a segítséget. A reális elvárások közös megfogalmazása nagyon fontos, és ez lesz az alapja is az együttműködésnek. Ügyfelenként változó, hogy kinek milyen téren van szüksége segítségre, támogatásra, megerősítésre.

Hányan találnak párra a segítségeddel?

Sokan. Számot nem tudok mondani, de kb.60-70-80 %. Vannak nagyon gyors egymásra találások, de a legtöbb társkeresőnek időre van szüksége ahhoz, hogy a párját megtalálja, ezért is szoktam türelemre és kitartásra biztatni a hozzám fordulókat.

Megosztanál velünk 1-2 sikertörténetet?

Sok sikertörténetet mesélhetnék, de van néhány kedvencem!
A legkedvesebb számomra az a párosom, akik nagyon gyorsan egymásra találtak pár évvel ezelőtt. Meghívtak az esküvőjükre, amit éppen azon a napon tartottak, amelyiken 25 évvel azelőtt a férjemmel mi is kimondtuk a boldogító igent, és éppen abban a házasságkötő teremben! Azóta is minden évben kölcsönösen gratulálunk egymásnak augusztus 4-én, és megállapítjuk, hogy repül az idő, a kisfiuk is már mindjárt iskolás! Ennek a sikertörténetnek itt még nincs vége, mert a vőlegény biztatására az egyik esküvői vendég pár nap múlva felkeresett az irodában és most már évek óta ő is boldogan él az egyik nagyon kedves ügyfelemmel.

Egy másik kedvenc történetem szereplői hetven év felettiek, a férfi debreceni képzőművész, a hölgy dunántúli művészettörténész. Eredetileg mindketten a saját városukban szerették volna megtalálni a párjukat, de a szerelem nem ismer (megye)határokat! Az első közös kirándulásukról, Bécsből felhívtak telefonon, hogy megköszönjék a közreműködésemet! Kivirultak, megfiatalodtak, boldogok!

Kiknek javaslod, hogy hozzád forduljanak segítségért?

Előzetes időpont egyeztetés után mindenkit szívesen látok, az életkorától függetlenül. Nem hitegetek, nem bolondítok senkit,elmondom, hogy nem könnyű társat találni, de nem is lehetetlen. Varázsolni nem tudok, de szívesen segítek ! Fontos, hogy tudjunk együttműködni, nyíltan és őszintén beszélni, dolgozni a közös ügyért.

Debreceni irodánk elérhetőségei: 
Cím: 4220 Debrecen, Blaháné u. 4. 
Telefon: 06204826832 
E-mail: cronosdebrecen@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése